Tuesday, January 21, 2014

BERSANTAI BERSAMA ...

Assalamualaikum..

Time nih aku , hubs, sufiya n adik2 ke pesta muda mudi..ewah..hehhee..tak la..kt Uptown aloq setaq nih..kt FunFair..pastu adik2 sufiya..safiiy n Sufi amira aku import kt umah mak aku kt kampong..bukan apa..byk permainan yang murbahaya ..takleh adik2 yang under age main kan..so takpa la dok ngan tok la jawabnya...

Aku nk kata tobat..satgi takut nak main lagi..adoi la...nih gara2 sufiya la nih..ajak aku naik benda2 ekstreme...kecut perut aku..berombak dada n ketaq pala lutut aku nih..maklumlah..semuanya laju2 ...mujuq tak muntah ja..huhuhu..adik aku smpai munt**..saba r ja la...

Lepas main2 bagai..kami pergi makan2 western food kt area Stadium Darul Aman..tak ingat apa nama kedai tuh.tp boleh la....sedap gak...
last sekali pergi2 shopping2 kt uptown la..adik aku si mila tuh mmg shoping mcm2 ..dh nama kaki shopping kan...:)

 posing ngan adik2 n my sufiya...

fyzz,hubs n sufiya...
my little princess sufiya........atas buaian berpusing

8 comments:

diana said...

Ada fun Fair ye kat alor setaq..la ni ada lagi ka??balik kampung nanti boleh la pergi sat..

Puan Kutu said...

wah ada fun fair..benda gini mmg menggila,sedaq2 poket dah kempis.hehe

.:fyzz:. said...

Diana:fyzz tak perasaan dh hbis ka belum..kt Stadium Darul Aman ja..ok la blk nnti leh singgah..:)

.:fyzz:. said...

PK: mmg pun..tambah pi ngan anak..lagi la nk itu nk ini...huhu..

Phoebe said...

Salam sis. Sy boleh bayangkan ketakutan sis naik rides yang 'extreme' tu. Hahaha.. By the way Sufiya s such a pretty girl.

.:fyzz:. said...

Phoebe: wsalam Phoebe...mmg pun..sngt menakutkan..huhu..thanks dear..pretty sometime noty..hihiks

Farah Firdaus said...

cantik sufiya.. kecik2 dh pakai tudung :)

.:fyzz:. said...

farah firdaus: terima kasih..bak kata pepatah 'melentur buluh biar dari rebungnya'kan..