Sunday, February 15, 2009

Hari Kekasih..??

Semalam 14Hb Februari 2009..kan ke Hari Kekasih kan..aku pun lupa..tapi petang semalam laki aku ajak kuar..ingtkan kuar dekat2 cam selalu je..ghupernya dier bawak aku ngan pia pi KUala Perlis..kami kuar lam kui 5.45 petang dh la..emm..alkishnya laki aku nih nak bwak aku dinner la sambil menikmati matahari terbenam di Kuala Perlis....emm nih kira dinner Hari kekasih la kot..aku je kata ..laki aku tak kata apa pun..munkin aku je perasan..hahahah...pepun makasih la..mmg makan bagai la gak malam tadi..ngan sotong goreng tepung..ngan tomyam,kailan ikan masin la..kerang bakaq la..ikan stim la dll lagi..




notakaki: harap maaf kualiti gmbar amat menghampakan maklumlah kamera henset je..dh sedia maklum kamera aku kn si celaka penyamun tuh hamik...gmbar pun kelam kelibut..mata pun tak sempat bukak....huhuhu

12 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

hehehe...aku orang islam...tak sambut hari kekasih ni...hahaha...bagi aku hari2 hari kasih dan sayang aku suami dan anak2...

.:are_race:. said...

setakat makan sudahla..tok sah dok sebut dalam ni...aku jugak nt...huawwww...

.:fyzz:. said...

ya la..hampa nih laki bini...hamoi2...pakat komen secara berduet noh..hihih..aku mana la sambut2 balentine nih..aku kan org melayu Islam..tp secara kebetulan ja kot...maklumla lama bebeno tak pi diner kt luar...asik2 masak ja kat humah..sesekali nk gak minum ayaq ada payung...

.:Iz-aNn (",):. said...

ekekeke...beselah...komen secara berjemaah...ahahah...

.:Iz-aNn (",):. said...

oit jot...apa no pon hang yang latest...takmo bitau aku ka???ke hang pakai no lama lagi???

.:are_race:. said...

POMPUAN DLM GAMBAQ TU HANG KA...SEMACAM JA TENGOK...AHAKSS

Mama Lyna said...

wei pijot..sedap ker makan kat situ.. nanti aku balik sana, leh aku ajak laki aku p makan kat sana...caj mahai ke murah?

.:fyzz:. said...

no tepon aku yg latest ka...hmm nnti aku gitau hg..aku takmao dh kai no lama tuh...badi kt aku ja nnti..meluat tui..
ha la are race oit..aku la pompuan lam gmbr tuh..ya la nmpak toya ja kan...nk kata lena tak lena..get redi nk baham maknan depan mata la..huhuhu

.:Iz-aNn (",):. said...

ha bitau cepat²...aku nak save ni...hehehe...

.:fyzz:. said...

hmm mmg tak rugi pi wahai mama lyna atau ejan oii...makanan kat situ standard la ada yg murah ada yg mahai..tapi leh katakan berpatutan la wey..tgk la..yg pasti hg kena makan tepi benteng(yg medan makan tepi laut tuh la) baru beh..leh tgk feri2 nk pi langkawi, leh tngk sunset...hmm yg beh kt kola perlis nih leh naik keta kuda..best wey..

Mama Lyna said...

cam tue yek...okey2, akan aku jejakkan kaki nanti...makanan kat kedah murah2 yek...

.:fyzz:. said...

mughah..mmg mughah...kos sara idup kt kedah murah..awat hg tanya..? hg nak berhijrah kt kedah ka..maklumla kawin ngan org tongkangyard ja ..heheh