Saturday, September 22, 2012

KENA try jugak..

Salam ceria semua...cee tgk entry kt bwh..dn entry ni..aku sbnarnya lam percubaan update blog guna hp..hrp2 ok la kan..tp agak lmbt la..emm xpa pelan2 kan..sambil2 tu nk citer skit...weekend ni dok umh ja..baby lak kurang sihat...batuk.yg best mak aku tdor di umah..k la...nnti smbg citer..takut x menjadi ja.

first trial..

Monday, September 17, 2012

Fyzz Kembali...

Salam semua..apa kabar...waduh lama bangat aku tak mengupdate blog.. sejak cuti bersalin my third baby..sufi amira lebih tiga bulan lepas...alhamdulillah 9.9.2012 aku telah mula masuk keja semula..bagaikan baru bermula ..aku mencari2 arah dn langkah utk memulakan kerjaya setelah beberapa lama menjadi suri rumah menjaga anak2 sepenuh masa..

Yang sebenarnya dh beberapa kali aku dok try update blog gunakan Hp..kira trial la..tapi dok tak fasih lg gunakan hp pintar gitu..huhuhu..kena try lagi nnti2...orng len semua dh canggih manggih aku yg dok leh lagi..:(

Hari nih minggu kedua masuk keja..so far so good..dpt la bos baru..ok la..just do my work kan...keja tetap keja..and rutin aku cam biasalah hantar safiiy ammar and sufi amira ke taska every morning..then sufiya lak abah yg hantar..senang skit bahagi2 gitu..tidak mmg rushing la kan...

Owh ya...
* pia n adik...(foto baby tak transfer lagi ...)
aku masih lagi study dn guest what..result semester 7 dh dpat.alhamdulillah aku pass semua..still 3.00 ..alhamdulillah...yg aku paling takut statistik...aku dok ingt failed dh..tp mujur la dpt c+...huhuhu ok la kan..

tak lama lagi masuk semester baru...aku harap kerjaya, study dan tugas aku sebagai isteri dan mama pda anak2 ku akan berjalan sempurna..amin


k la nk smbung keja...