Wednesday, May 06, 2009

Happy Birthday to Me...FYzz81

time nih kat opis...besday aku yg ke 26 thn..very sempoi.maklumla selebret kt opis je kan...


********gambar kat atas nih..masa besdaya ku last year..27 thn..(ni pun kat opis gak..)
Tak terucap sebenarnya..bila usia dah menginjak angka 28 thn..sedar tak sedar cepat tul masa berlalu…dok rasa diri ini masih lagi 18 thn (back to 1999 ..masa mula2 masuk itm jengka di hati..)..sius nih…walaupun msti yg kata perasan huhhhh..dan mendengus kan..hahaha…ish dok type2 nih ramai lak yg hantaq msg la..mai ke bilik la tepon la wish besday kat aku..takat wish je depa nih..bagi la jam tangan ka…rantai emas ke..intan berlian ke..kan kan kan…malam tadi….aku dok selak2 asgment aku..journal apa tah..kena wat summary mmg penin kapla gak la..smbil dok watt uh..aku terlena..then..suddenly my hubby mai n wish me ‘happy besday’…..ish tekezut time tuh dh 12 midnite…anyway thanks darling..walaupun dier tak bagi hadiah lagipun..katanya hari nih..takpa nnti aku tuntut kat dier…


dh kali ke 4 tak silap aku…ha la…aku sambut harijadi kat pejabat aku nih hah..ya la semuanya hari aku keja…takpa la kan..insyallah..aku dok ingat nak wat makan2 skit jemput family hari jumaat nih…jemput la mai…ingt nak mask nasi beriani…ngan ayam tandori ka….insyallah…

em apa lagi nak kata ya…harapan aku impian aku di harijadi ku yg ke 28 thn nih..cam kebiasaan..moga aku mendpat umur yg berkat, maksudnya panjang umo sempat menjejak kaki ke Mekah insyallah…moga aku dimurahkan rezeki..bukan takat duit la..tapi kasih sayang, kesihatan dan kebahgian lam hidup….moga impian2 my dreams will come true..
28 thn…still can’t believe la.apapun…..HAPPY BESDAY TO ME….:)

13 comments:

*Miss Geli^ said...

yer yer..happy besday for you, and im happy for you....

fuh...meh tiup candle sesama

.:Iz-aNn (",):. said...

hepi besday pijot...ucapan macam kat blog aku tu...letih nak taip kat sini...hahah

Echa said...

epi sebeday pijot... moga panjang umur dan dimurahkan rezekiiii...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

happy besday pijot.. walaupun sambut kat opis, at least ada jugak sambutan untuk pijot kan.. malam ni nak gi dinner kat mana ni..

Na said...

epy besday pijot..ritu alg p langkawi msg kt hang,xrply pn..ke dh guna no baru?..ksi kt along ler...ingt nk jmper ritu...epy besday to u (3x),epy besday to pijot..nyanyi tau...

kak Hanim said...

heppy besday Fiza...moga panjang umur dan ceria2 selalu

.:fyzz:. said...

pd kengkawan semua..miss geli, izan, echa, cik puan mimi, along, kak hanim..dn semua yg mendoakan saya..tima kasih bebanyak...meh tiup lilin ramai2 ..jng sembur ayaq liuq dh la hehehehe...
p/s: along..mai langkawi ka? tpi pjot dok aloq setaq..ok no hp along baper? atau pun along nyer YM...?

~alyna~ said...

sori pijot..aku br bk blog mu..la dh 28thn ka mu..???pe pepun hepi belated beseday la no..as usual la semoga panjg umuq, mrh rezeki dan bhg sokmo dgm family teercinta..ank n suami....

.:fyzz:. said...

makasih pina....takkan ucapan ja deh..mana kain pasang yg mu janji tuh deh..heheh lawak ja..pepun tq..hg pun sma la take care jga diri molek2 mu tuh berbadan dua..

Anonymous said...

huhuhu...epi belated birtday na....aku dah lama tak selak2 page nih...asyik selak kain p toilet jer....erm..dah tua rupanya hang yer...ni pun ari ni aku rasa ada la tenaga sikit walaupun mata aku ni asyik nampak bintang jer....teruk la sgt mabuk aku nih...mcm pegnant anak pertama...paper pun selamat la dunia akhirat no.....moga panjang umor murah rezeki murah anak..kekekkekeekk

lissa said...

la apsal plak kuar anonymous tuh...mana satu aku nak pilih nih. bila dia suh select profile?..adussss....

~aSHa~ said...

hepi besday wei..semoga panjang umur ye...semoga dpt baby cepat2

.:fyzz:. said...

Mama thalia @ azah: ish tatau la plak awat jadi anymous tuh..hg godek2 la tgk..pepun t.kasih atas doa hg pada aku…muda lagi tuh baru 28 ..(lam ati…ish2 dh tua dh noh..)tk pa hati tetap muda selamanya..heheh..besalah peknen..cam tuh la..tpi hg teruk gak kan..take care..jga kandungan baik2..
Zidah mak double M: makasih2..doa2 la turn aku lak bunting kan..