Thursday, November 11, 2010

I'M A Boy


Nama: Belum Diputuskan
Tarikh Lahir: 9 November 2010
Jam : 10.20 Pagi
Berat : 3.34kg

18 comments:

Echa said...

waaaa.. cacak camtu rambut dia wei.. comel....apa boy pakai pink neh.. hehehehehehehee...

ciK mOt (",) said...

jambu tul boy hang ni jot...hahaha...tapi comel...
arghhh rindu bau baby weii

IZZMIN said...

comelnya bby akak... ^_^

Cik Kiah said...

comeynyer akkk!!!!!!!!!!!!

umilia said...

idung teletak tu wei..msti ensem ni..tgh cr ilham ek nak bg name ank..hehehehe..

aLoNg@Na said...

aah la jot,idung mcm SK nih...rambut terpacak gitu...encem ni nti...

Anyway,thniah dr Along sekeluarga buat Pijot..mg cpt2 sembuh n kembali bersiaran okeh...

kmslm syg kt baby..cept2 bgi nama kt dia...comel!

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

comeynyer bb.. mesti best bau bb baru lahir.. rindu...

eh pasal pe pakai blanket pink. heheeh

LIP (^_^) said...

sangat comel...muka dia sharp..mesti encem nanti nih..tahniah!! :)

littlehumblelynn said...

TAHNIAH!!!!!!!DPT SEPASANG DAAAAAAA :)

har_ris said...

muka copy paste photostat mat nuat..hahaha..pink kecik x pa..mai besaq jgn dok jambu jugak sudah la..tahniah...

SuZiE said...

congrats kak fiza.. comey baby..

..nOj.. said...

sib baik kat tajuk dah tulis BOY. hehehe. tahniah pjot. kemain lebat rambut adik kak pia ni. kak pia mesti eksaited tak ingat

Mama AqiL said...

comey nyer bb pijot nie..cepatlah putuskan nama adik pia nie pijot...

Hanim said...

tahniah fiza...awat tk bagitau kalau tak leh p melawat kt hospital...
selamat berpantang

SHADA SALEISHA said...

cong8 pijot...anak ko sama birthday dgn rda la..

lin_cute said...

sori walaupun dah lambat tapi tetap nak wish.....TAHNIAH PIJOT atas kelahiran baby boy......comei sangat......bila lah plak turn aku ni .....heheh...nak gak baby boy.......doakan lah tuk aku plak yerk....jeles kat ko & noj memasing dah dapat baby boy.......(TAHNIAH GAK TUK NOJAH...)

lin_cute said...

sori walaupun dah lambat tapi tetap nak wish.....TAHNIAH PIJOT atas kelahiran baby boy......comei sangat......bila lah plak turn aku ni .....heheh...nak gak baby boy.......doakan lah tuk aku plak yerk....jeles kat ko & noj memasing dah dapat baby boy.......(TAHNIAH GAK TUK NOJAH...)

♥ ZaKrEiZ 7678 ♥ said...

salam..

tahniah..comeyynye baby..teka laa sapa kami?? klau sudi, nk main ayak cha kat blog kami jom laa..kenangan m'jadi pembantu amah t'hormat tdk akan kami lupakan..ekekekeke