Sunday, March 20, 2011

KISAH BENARKU...

kiSAH Benar, xkan kisah tipu lak kan..hehhe

Lama betul tak updet blog, rindu sgt nak write sumthing ..tp apakan daya, masa mencemburuiku..ewah (alas an)..tp serius ..sejak dua tiga menjak nih..keja hakiki di pejabat mmg sngt banyak. Lagipun aku baru dpt Pengarah a.k.a my new boss, so kena la learn a lot about my new boss …


Owh ya…lagi dua minggu aku akan masuk balik ke UUM, pergh sedar tak sedar aku dh masuk Semester 5..kenot belif kan..tp belif la..hahaha..mmg itew la hakikatnya..aku dh masuk half way of my journey ..harap sngt nak pegang Degree Public Management soon..insyallah.

Back to topic about UUM, result show aku dh kuar dh..ala result Semester 4…cam tak caya ja..yer la aku kan byk gilest skip kelas…alkisahnya aku dh bajet mmg result aku semester 4 nih mmg hancus la..ngan subjek2 yg agak payah kan..dh tuh aku beranak lagi ..lam pantang pegi kelas..tp syukur alhamdulilah Semester 4 KEPUTUSAN EXAM aku adalah THE BEST..bagi aku la…orang lain of course lagi bagussss..aku dapat GPA for this sem 3.2..syukur sesangat…dpat 3A 1B and satu lagi C..(c nih mmg teruk la cukup2 makan subjek EKONOMI..) I hate kira-kira..keluk2..huhuhu very the susah ..:(

Aku harap kengkawan semua keep doakan moga aku akan terus sukses and tabah dalam mengharungi kehidupan sebagai ibu isteri, anak kepada ibu dn ayah, student,my career as secretary dn tentunya berjayadi ..dunia akhirat..insyallah moga kita semua akan sentiasa mendapat kebahagian yang diinginkan..AMIN

**********************************************************************************'
Foto2 di bawah nih antara foto terkini MY SAFFIYA (SUFIYA+SAFIIY)=SAFFIYA....


MY SAFFIYA dengan aunty aini..kwan aku nih cikgu kt Sabah..mai la jenjalan umah baru2 nih
ME, my SAFFIYA and Acik Na..nih pun cikgu gak..kira BFF aku semua cikgu la aku yg cikgi :P
Sufiya cayang..masa kenduri kawin kt umah my MIL (adik ipar aku kawin daaaa..)

6 comments:

~aSHa~ said...

diam tak diam..dah 5 semester dah...syabas pijot..im proud wit u..fren.. good luck luck in what ever u do...

..nOj.. said...

gud luck pjot.

wei besar dah si safiy tu. cepat nye membesar wei. muka pun eksaited semacam tu. hehe

.:fyzz:. said...

asha: yer la jidah...aku pun tk sngka dh part 5 dh..cam baru jadi 'freshie' ja aku rasa..heheh.tq tq my pren

.:fyzz:. said...

noj: mmg la noj..dh nak masuk 5 bulan dh (9.4 nih dh 5 buln)..mmg excited la anak tona aku tuh...hehe..

cikmOt said...

wah badan adik...ketak2 nooo...

.:fyzz:. said...

cikmot: heheh..mmg ketak2 la nak habaq mai..:P