Thursday, April 28, 2011

RESULT DAH KELUAR.fyzz's Give away

Jeng jeng jeng..dengan ini saya ingin UMUMkan harga sebenar JAM berkenaan adalah

RM429.00

TAHNIAH kepada 3 pemenang bertuah yang dapat meneka dengan tepat /sipi2..

iduraz      RM429 (paling tepat ..tahniah) 

jieda         RM429.90 (sipi2)

Pn.Zana  RM430.00 (nih pn sipi2 gak)

Tahniah kepada tiga pemenang bertuah ini...nnti saya akan post kan hadiah pada pemenang k...pada yg kalah dun wori be happy..insyallah, nnti fyzz akan wat GIVE AWAY lagi..

jawapan dh dekat2 ..susah tui nak cari pemenang..owh ya kepada pemenang nnti dpt la SHAWL N BROOCH baru kan..:)

kepd 3 yg bertuah berkenaan leh emelkan alamat penuh pd fyzz kt emel norhafizah@mara.gov.my dan tolg tulis tajuk..FYZZ'S MY FIRST GIVEAWAY SEMPENA BESDAY

tq

14 comments:

mama tisya said...

tahniah pd pemenang..sipi2

.:fyzz:. said...

mama tisya: heheh jawapan yg plg hmpir la..:)

cikmOt said...

aler...tk menang....nak menang nak menang...

.:fyzz:. said...

cikmot:nnti cuba lagi..next GA..

Cik Kiah said...

uuuu...tak menang...huuu

Jieda said...

Alhamdulillah..ada rezeki saya di sini.Saya dah email detail.

NuR IzZaTi said...

alaaa... x sempat nak join.. :'( tadi kena jga knter la dear =)

Pn. Zana said...

ye..ye..menang. :) tq

fiza said...

Nan ado rejeki nak menang. Tahniah pada pemenang.

Latest: Patutlah SEDAP, Kopi campur gelatin babi rupanya

iduraz said...

hehe, lor..betui ek tekaan sya..tq yerk pd puan Fyzz..nnti sy send detail yerk..:)

umiliza989 said...

tahniah kepada yang menang

NuR IzZaTi said...

akak, kalau rajin join la contest ni

http://nurizzati0920.blogspot.com/2011/04/contest-inner-tu-saya-punya.html

LIP (^_^) said...

Terlepas la,xsempat nk join..

.:fyzz:. said...

TAHNIAH KEPADA KETIGA2 PEMENANG...insyallah ada rezeki fyzz akan wat contest lagi k....