Thursday, November 10, 2011

ISU PANAS!!

salam pagi Khamis yang agak kilam kelibut....
as usual hari nih adalah hari terakhir keja utk minggu nih (dua hari ja aku keja rabu n kamis..) the rest cuti raya Aidiladha..

owh ya back to topic..tak la isu panas..yg panasnya..badan rasa seram sejuk ja..cam nak demam tapi tak demam..aku rasa aku terlalu pikir bayk la. a lot of things to settle down and have to prepared....

Tp syukur alhamdulilah...raya kedua Korban baru2 nih dh settle Akikah adik Safiiy ammar..my beloved boy...syukur jua dengan izinNya dah selesai Satu Bahagian Akikah..insyallah next raya haji..mama akan wat akikah satu bahagian lagi..kata anak lelaki kena la dua ekor kambing@ pun dua bhagian daging lembu atau daging yg sewaktu ngan nya...masa Sufiya dulu...satu bahgian ja..dh nama baby girl kn..

Esok aku ada kelas di UUM...aku la nih dok bz wat group asgment...alhamdulillah aku dh settle kan part aku..actually kena submit bulan 1 nih..tp dh aku wat awal..tk la kacau bilau nnti...bukan apa aku kalau group2 nih kena fokus..taknak la orng kata kita lepas tangan ..tui tak...owh ya...esok aku ada kuiz Undang-undang..pagi2 buta kelas pagi kui 8 dh ada kuiz..masalah negaranya aku haram pa pun tak baca lagi...kalau ada kedrat lebih malam nih aku buka la buku baca..insyallah...

Ok la..aku rasa takat nih ja coretan ku di hari Khamis nih..gi pun bos ada..mmg kebizian tahap budak dajah 6 seroja nak mik peksa UPSR kekdahnya...pepun...moga hari2 yg dilalui oleh aku penuh keceriaan..

6 comments:

::Mamalyna:: said...

uit... mana ada dah kelas2 nama bunga nie... hehehe.. moga ko goodluck dan selamat study...

.:fyzz:. said...

Mamalyna: ada la wey..aku dulu dajah 6 seroja..serius tak tipu..:)...ok ok..wish me luck..esok nk pi kelas nih..anak2 dok ngan apak depa..

Hanim said...

goodluck fiza...

nORmAL said...

Semoga berjaya kak...

.:fyzz:. said...

Hanim: tq kak hanim:)

.:fyzz:. said...

normal: tq..