Wednesday, April 18, 2012

PERFUME SIMPLYSITI


Menarik ja kan...msti wangiiiiiiiiiii....

Dato siti dan model2nya..waaa cayalah apek pun jadi model gak..launiey model wanita.(sapa ya launiey nih) aku tak pasan lak..
foto di atas from blog beautifulnara.


Congrats to Dato siti.bertambah lagi la koleksi kosmetik di bawah jenamanya...

Eh kowang ada pakai ke brand simplysiti..camner ok ke? aku takat nih lom lg try...emm tgk perfume nih cam menarik hati ja..:)

18 comments:

♥cikmOt♥ said...

leuniey tu awek yang putus tunang pernah dikaitkan ngan apek tulah...

mummY daniSha said...

hehehe...x pasal2 glemer leuniey tu kan...CT macam x pakai tudung je hehee

Lady Rina said...

mcm makin cantek dato siti ni...just tudung je yg mcm lain...

Marya Yusof said...

As salam Fyzz,

Preggy2 boleh cium bau perfume? Marya dulu pening xboleh nak cium rs nak muntah! huhuu... Tak kisah le wangi ke dok... mmg bau musyuk lah time preggy tu saya ni...hehehe...

Makin lawo Dayo Siti plus makin sexy! huhuuu....

.:fyzz:. said...

cikmot: ooo ic baru aku ingt..awek kelate gok kan..yg owner butik..ok ignt dah..

.:fyzz:. said...

mummydanisha:yer la kan sejak bermenjak2 nih fesyen tok ti..ala2 cam tak kai tudung pung..huhuhu

.:fyzz:. said...

Ladyrina: ha ah..berseri2 kan...tudung tuh tah la..payh nk kata apa dh...sejemput ja jadinya..

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: masa anak pertama dulu mmg tak leh cium ..tp yg kedua n ketiga..leh lak...:)

em tui2..makin lawo and makin seksissss..

::Mamalyna:: said...

aku pakai eyeliner simply siti.. so far okey.. tak comot... harusler aku support bisnes org kampung khennn!

.:fyzz:. said...

Mamalyna: oo ya ka..aku plg tak suka kalau pakai eyeliner belemoih..kira simplysiti ok la eyeliner..leh terai nih..

ye la awok kan sekampung dgn siti kan..keh lupe ..tuh nojah lagi..hehe..(tp dia sepi ja la nih dr dunia blog..)

Cik FaRiZaM said...

cantik gile botol dia....kene try ni

IntaNBerliaN said...

a'aa saya berkenan botol perfume tu..hihii

Puan Kutu said...

hehe tak pernah pakai n tak smpt nak jenguk pun barang2 simplysiti nie.hehe..

.:fyzz:. said...

cik farizam: mmg botol perfume nih menrik hati tui kan

.:fyzz:. said...

intanberlian:ritu pi watson..ushar2 gak perfume nih..harga pun biasa2 ja..lam RM60++..mmg cantik botol perfume nih

.:fyzz:. said...

Puan kutu: sama la..saya pun takdak lagi produk simplysity

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf pakai lipstik, eye shadow n blusher simply ct.. suka.. :D

ps: baru td beli minyak wangi si ct.. hehe..

.:fyzz:. said...

ZefaNorasmara: iye ka...jeleznya akak dh beli dh perfume simplysity..fyzz pi watson ritu try gak..wangiii..