Monday, September 17, 2012

Fyzz Kembali...

Salam semua..apa kabar...waduh lama bangat aku tak mengupdate blog.. sejak cuti bersalin my third baby..sufi amira lebih tiga bulan lepas...alhamdulillah 9.9.2012 aku telah mula masuk keja semula..bagaikan baru bermula ..aku mencari2 arah dn langkah utk memulakan kerjaya setelah beberapa lama menjadi suri rumah menjaga anak2 sepenuh masa..

Yang sebenarnya dh beberapa kali aku dok try update blog gunakan Hp..kira trial la..tapi dok tak fasih lg gunakan hp pintar gitu..huhuhu..kena try lagi nnti2...orng len semua dh canggih manggih aku yg dok leh lagi..:(

Hari nih minggu kedua masuk keja..so far so good..dpt la bos baru..ok la..just do my work kan...keja tetap keja..and rutin aku cam biasalah hantar safiiy ammar and sufi amira ke taska every morning..then sufiya lak abah yg hantar..senang skit bahagi2 gitu..tidak mmg rushing la kan...

Owh ya...
* pia n adik...(foto baby tak transfer lagi ...)
aku masih lagi study dn guest what..result semester 7 dh dpat.alhamdulillah aku pass semua..still 3.00 ..alhamdulillah...yg aku paling takut statistik...aku dok ingt failed dh..tp mujur la dpt c+...huhuhu ok la kan..

tak lama lagi masuk semester baru...aku harap kerjaya, study dan tugas aku sebagai isteri dan mama pda anak2 ku akan berjalan sempurna..amin


k la nk smbung keja...

14 comments:

Nor Salmi said...

Tahniah Fyzz.. kerjaya, study & keluarga jln seiring.. Buat calang2 org blh melakukannya..

Geramnya tgk baby sufi amira tu..

mummY daniSha said...

fyzz!lamanye x hapdet hehee....

.:fyzz:. said...

Norsalmi: tq akak..tuh la semoga semuanya berjalan lancar..amin

.:fyzz:. said...

mummydanisha: tuh la..sejak bercuti bersalin :)

Cik Kiah said...

akak itu ke gambo baby? nak tengok lagi... heeee

Norhafizah Bt Abdul Halim said...

Cik kiah:ok2 nnti kak fyzz akn letk byk lg k....winduu kt mas

Marya Yusof said...

As salam Fyzz,

Welcome back gorgeous mum! Amboi kemain suka lagi kak pia dpt adik baru... You are really supermom Fyzz sgt kagum :))

Take care dear :))

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: Wsalam marya..alahai lama kan tak singgah kt ;umah' saya kan...:)
tq2..doa marya and kengkawan semua menjadi kekuatan fyzz

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

tahniah pijot.. tahniah sebab dpt baby baru dan juga sebab lulus cemerlang dalam study..

IntaNBerliaN said...

selamat kembali.. dah besar baby :-)

izan mama mia said...

hai..welcome back fyzz

Puan Kutu said...

lama cuti bersalin,blog pun tak update ye?sy pun igt nak apply smbg epjj,tp dh pregnant la plak,dh jadi malas.hehe

.:fyzz:. said...

Puankutu.tula dh bersawang dh blog...tkpa pas dpt bb sambg la hajat smbg beljar

.:fyzz:. said...

Puankutu:tu la blog pn bersawang..xpa pani smbg lik study k