Monday, December 31, 2012

2012: BERLIMA..good bye..and welcome 2013

Fyzz & family d Tasik Berih, Ladang Anggur ...(25 Dec 2012)


SALAM sayang rakan2 bloggers yg fyzz rindui sekalian..

lama sangt rasanya aku tak mencoretkan sumthing di blog aku yg tersayang ini..bukan apa masalah negara tui la...tak leh hapdet guna HP..tah aku nih tak pandai guna kot..sbb nk attach gambaq tak leh huhu..ni pun guna pc ja...pepun..alhamdulillah aku ok ja..sihat bersama somi dan anak3 tersayang..

2012 memberikan satu lagi memori indah yg terpahat dalam diari seorang wanita spt aku..iaitu melahirkan puteriku yang kedua..dn anak ku yang ketiga pada 6.6.2012...Sufi Amira..puteri yang menambah kecerian pada kami sekeluarga..sgt syukur atas kurniaan Allah yg indah ini...

Safiiy Ammar anak lelaki ku bakal menginjak usia 3 tahun pada 2013(walaupun besday dia lambat lagi nuh...9 Nov 2013)...anak manja mama yang mama sayang...bam bam yang cute ..kdng2 terlebih manja..hehe

Kakak sufiya adriyana yang akan masuk darjah 2 di SK Sultanah Asma..masih sama perangai dia...noty2 girl ..tp sangt la rajinnnn tolong mama..temankan mama tak kira masa susah atau senang..penghibur hati mama..tq sufiya...dn selalu say Terima kasih mama...

Msti ramai memperkatakan tentang WISHLIST 2013 kan...emmm apa ya..tah la..ada gak terlintas..tp tatau la akan tertunai atau tak...angan2 dan impian kadang2 boleh jadi kenyataan kan...

Aku berharap 2013

1)  Aku akan berjaya menamatkan pengajian ku di UUM....walaupun bukan 1st class degree..hrap2 maintain 3.00 and above CGPA ku itu..

2) Rumah pulak..nk letak tile kt depan...tuh pun dh check2 RM3k gitu...nyum nyum..

3) Melancong ke London , Paris , New York..hahah sila jangan percaya....gurau senda ja...maybe nk pi somewhere bawak anak3 jenjalan ke tempat yg best2 skit kan..insyallah..

emm apa lagi ya..byk gi sebenarnya..pepun yg penting...semua kenangan 2012 menjadi satu memori yg terpahat dalam diari hatiku..moga 2013 akan memberikan sinar yg lebih bermakna bagi aku dan keluarga..amin..



9 comments:

@lfidah @dim said...

lamanya dia tanpa entry di blog ini.selalu jengah tapi non ado entry..hari nie semangat terjah blog fyzz.:D

saifudin abu izzudin said...

semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

.:fyzz:. said...

Ifidah: tq2...tuh la..non ada kesempatan..nih baru leh luangkan masa update kt blog fyzz yg dirindui ini.

Saifudin: insyallah...betui2..setuju sngt kdang2 kita perlu usaha utk capai apa yg kita citakan ..

Puan Kutu said...

semoga harpaan n impian 2013 termakbul..selamat tahun baru fyzz..:)

.:fyzz:. said...

Puan Kutu: tq murni..sama la moga tahun baru ini memberi kan sinar yg lebih indah dn bermakna..

Nor Salmi said...

Moga impian 2013 bakal jadi kenyataan..
Comelnya anak2 Fyzz..

Marya Yusof said...

As salam Hot Mama!

Fyzz, maaf sgt sb baru ni sempat nak singgah & say hi di blog Fyzz ni! ehemmm faham2 jelah hikhik ;))

Seperti biasa, hubby fyzz hensem! hahaha... Nakal kan.... harap bb dlm perut ni gegirllah sebab usha somi org... Gurau2 ye Fyzz ;))

Meriah dah family Fyzz... My dream family mcm ni gak... minimum 3! hehehe... Take care darling :))

.:fyzz:. said...

Kak salmi:t.kasih kak :)

.:fyzz:. said...

Marya: amin..hrp2 marya pn akn dpt family yg meriah nnti:)..take care marya..jga bby bek2