Tuesday, May 28, 2013

LAWATAN KE KEMBOJA

Peluang lawatan ke Kemboja oleh Kesatuan Setiausaha MARA dengan kerjasama Badan Ugama Kebajikan MARA di mana tajaan sepenuhnya dari penginapan hinggalah ke makan minum , flight...program dari 3 hingga 7 Jun..

Program amal nih sangat la bermakna kerana ianya adalah program kebajikan...tapi...sayang seribu kali sayang aku tak dapat ikuti..alahai..mmg nk ikutkan hati nk pi..tp aku akur sbb baby aku masih kecik..masih perlukan perhatian aku..huhuhu

Kalau dulu..masa sufiya sorang ja..byk program yg boleh aku attend..tp since dh anak kecik2 nih byk benda aku korbankan..mmg ramai kata rugi..dsbnya..tp semua tuh atas dasar keperluan masing2 kan...

Sapa tak seronok sertai program lawatan amal dan ditaja sepenuhnya..only 15 candidates ja between PA...wow sngt teruja..harap2 kawan2 yg pergi nnti akan dpat melakukan semua akitiviti dengan penuh keihklasan demi Syiar Islam..

Oh ya...aku juga sgt teruja bila blogwalking tgk a few kengkawan yg travel..ada yg pegi Hong Kong Disneyland..ada yg pi Indon...alahai sngt la best..hati nih meronta nak gak pi obersea..tp bila la kan...moga2 Allah bagi murahkan rezeki..dan aku berharap sangat nak pegi umrah ..insyallah bagi sufi amira besar skit..aku sgt2 teringin nk melawat Mekah kota Suci...doakanlah yer kengkawan..

daaa..need to stop ..becoz I need some food...breakfast time..as usual wif  my hubs...

10 comments:

~aSHa~ said...

aku nak sgt2 gi umrah....
taapi nak dahulukan mak abah aku dulu

.:fyzz:. said...

ashä: bagus lah zidah...mak ayah aku tunggu panggilan dari Tabung Haji ja..doakan cepat la panggilan depa ke tanah Suci yer..aku pun doakan mak n abah ko dpt ke sana..insha allah

umilia said...

tul2..apepun kalau boleh nak dulukan mak bpk aku..hrp2 adela rezki dorg ke tanah suci..dulu ms laki aku dpt tiket free gi mane2 dlm dunia ni aku xgune..stakat gi srwk n kedah je..ni br nyesal rasenye..hahaha..

.:fyzz:. said...

umilia: bestnya..laki hg keja MAS kan..wow..untung..bila lagi nk dpt tiket free..share la ngan aku gak..heheh

wahida said...

nokkkkkkkkk....aku rindu giler kat ko nok....ko sihat??

seronok tgk kehidupan ko sekarang dgn baby baru ni...Alhamdulillah, semakin lengkap hidup ko...aku tumpang hepi...

takpe la nok, tak dpt pegi pun, anak2 lagi penting kan...
itu maksudnya ko adalah good mother...

Puan Kutu said...

seronok ni klu dpt p.nak wat cmna..klu sy pun utamakan anak dulu kot

Puan Mimi said...

Fyzz bahagian/rezeki setiap orang tak sama.. jangan sedih.. jika kita tak dapat rezeki macam orang lain, mungkin Allah nak bagi kita rezeki lain yang lebih baik buat kita..

.:fyzz:. said...

wahida: tq nok atas kata2 ko yg selalu bersemangat tuh...sangt la aku hargainya tau..
tu la kan.inshallah lain tahun leh jalan2 lagi kan..mana tau ada rezeki ...

.:fyzz:. said...

Puan Kutu: tuh la..sama la ngan saya..anak2 is the no 1 kan..

.:fyzz:. said...

Puan Mimi: betui akak..fiza setju ngana kak mimi..btw..sonok la akak pi HK disneyland...sukaaaaa...