Monday, February 09, 2009

Foto Terakhir Sebelum Kamera ku di Curi...



Tadi dh pnjang dh aku type..hampes ilang begitu saja..maklumla aku kan baru berjinak2 lam dunia blog mengeblog nih..kira aku nih blogger yg baru belajar la..ok back pd tajuk di atas, spt korang sedia maklum rumahku telah dimasuki penjenayah yg dilaknat(wahai penjahat aku tak akan ampunkan dunia akhirat ..biar la ko dpt seksaan dunia dn akhirat..abis rantai tangan aku pia semua copek..sialan tui la..huhu..so nih la antara foto last yg aku amik guna kamera aku tuh...syang woo..kamera tuh cap Canon..aku beli sejak tahun 1994 lagi eh silap..tuh guna kodak gulung lagi..tapi sejak 2004(time tuh aku baru dpt bonus...huhuhu..reger kamera tuh kiranya time tuh RM699 campur menda alah cam bateri la cas dier semua lam RM750 ...beli pun pakai duit bonus kira aku mmg sayang giler la..tapi syang nya...si pencuri tuh dh amik dh...sialan mmg sialan..tak aman la hg dunia akhirat wahai pencuri...

nota kaki: so amcama izan ok tak ..kak pia rambut wat setail gitu..hg kata suh pia ubah skit pesyen rambut..bagi setailo mailo skit..kan kan..

8 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

huhuhu...memang stailo la...cun per weii...

umi airol.. said...

bila masuk pencuri pijot..apa lagi yang hilang...ko dah report polis ker?..ish..memang amarah betul...

.:Iz-aNn (",):. said...

nengok...nampak sangat emie tu ketinggalan zaman...letih tul...

.:fyzz:. said...

aiseh..kira kak pia sesuwei la rambut cenggitu yer..hehhe...tuh la izan..emie nih mmg ketinggalan bas dh nih..umah aku mmg kena masuk penyamun la emie..citer lebih lanjut ko baca la aku nyer fp..yer mmg sedih emie sob sob...

.:Iz-aNn (",):. said...

tulah hang pijot..aku dah habaq mai kat hang...fp jarang dah orang jenguk...aku rasa hang kena kopi paste kisah tragis tu buh kat blog...barulah ada yang bukak mata...hehehe...

.:fyzz:. said...

Betol betol betol bak kata upin dn si ipin yg comey tuh..ok nnti aku ku kopi paste kan citer yg duka nestapa aku tuh..hampa tau dak..la nih aku dh jadi kuruih dh akibt kesedihan yg melampau tau...tangan aku dh tingal tulang dh..huhuh..muka pun dh cengkung (cewah nih konon nk gitau bdn dh kuruih skit la tuh..hehe

Cik Puan Mimi said...

ha ah pijot, kopi pes citer tu kat sini, akak nak baca gak..


akak pun pernah gak pencurik masuk rumah, abis barang kemas dia sapu... sedih tahap gaban jugak kan. pastu terus fobia

tak pe pijot akak memahami mu.. akak doakan si lahanat tu mati langgar lori.. hehehehe

.:fyzz:. said...

Hi kak mimi..yer la nnti pijot akan tepekkan citer duka nestapa tuh..mmg kejam dan laknat la pencuri tuh..mmg kena langgar traller la (tui ke ejaan traller tuh) apa2 je la kan kak mimi..bukan takat rantai2 tangan emas, kamera, hp, cincin2(termasuk cincin kawin ,tunang semua la amik) huhuhu sedey…yer la kak mimi msti dpt rasa apa pijot rasa sebb umah kak mimi pun penah kena pecah yer?bnyk ke pencuri hamjadah tuh amik akak?