Monday, November 23, 2009

PROGRAM JIWA MURNI ANJURAN PLK UUM

Assalamualaikum, hujan masih lebat dan terus membasahi bumi Alor Setaq hari nih..jam menunjukkan sudah pukul 5.10 minit petang..tp aku masih di ofis..memandangkan payung dlm keta, dn andai ada payung sekalipun msti basah..huhuhu..
Semester 2, aku amik 5 Paper..antaranya subjek Pembangunan Masyarakat 2 (projek paper) so mmg tak dak final exam just buat group utk projek.. aku bersyukur kebanyakan kawan2 lam group aku mmg geng2 masa Sem.1 dulu..dn yg pastinya semuanya sporting dn mmg bagus..
Group kami decide utk menjalankan program bersama Jabatan Kebajikan Masyarakat dengan kerjasama Pusat Dalam Komuniti bagi Kawasan Changlon, kedah. Program ini melibatkan program kemasyarakatan bersama-sama kanak-kanak istimewa. Insyallah setelah dua kali mesyuarat, dan melalui perbincangan kami memutuskan utk diadakan pada 13 DIsember ini.
Group aku n of course aku..berharap program kami akan berjalan lancar dan sempurna…dan aku berdoa moga lecturer tanpa segan silu memberi A pada projek kami ini..AMIN…doakan2 la yer..
.


aku n kengkawan ..time nih kami Mesyuarat kali ke 2, 21hb November, Sabtu lepas (lepas balik family day, Penang..citer family day..next entry yer....)

thanks to all group members ..yg bg full komitmen..time meting nih ada 2 org je tak mai..munkin ada hal kot..yg bestnya group nih melibatkan bnyk rakan2 dri pelbagai jabatan ada yg dari jabt.imigresen, AG, MARA (aku la tuh ..)Pendaftaran, KWSP, JKR, Wisma Darul Aman, Penjara, Kastam..semuanya bersatu hati dan bergabung tenaga utk menjayakan program/projek paper nnti..:)


*lihatlah aku betapa kusyuknya aku...melihat penerangan daripada pengerusi projek paper kami..aku nih merangkap setiausaha program tau....aku nih kusyukkkk ke atau dok termenung..hehehe..

Hopefully Projek kami akan sukses..and dpt A .:)

6 comments:

Ibu Kimie & Balqis said...

Ya...moga-moga boleh score A tuk projek tu..

.:fyzz:. said...

tima kasih bnyk2 kak anim..doakan kejyaan group fiza yer..hmm pertengah disember nih ada midsem plak..huhu tak study lg pun..:(

*Miss Geli^ said...

sape kata aku lupe??benci tau pijot neh...

aku ingat la kekawan aku jot....jgn la wat ai sedey tau

~aSHa~ said...

aku dah lama jenguk entry...tapi pesal aku tak komen ek...ermmm mesti agaknye intenet tak bape molek kot time tu..uhuhu..aniwei update la ttg sufiya plak ye...tq

.:fyzz:. said...

miss geli a.k.a nogha: iyer ke wey..aku hrp cenggitu la jgn la lupakan aku yg dok nun jauh di utaqha tanah ayaq nih..walaupun aku tak dok d putraberjaya..heheh..

zidah: maiklah nnti la citer hal kak pia lak..jgn lupakan aku yer kengkawan...aku sntiasa mengingati hmpa..kira kalau citer kt kwn2 aku msti sebut nama2 korang yg mmg lagenda DSS10 nih..

zizie said...

kursus ape yg akak ambik??..projek ni ade pembentangan tak??