Wednesday, December 23, 2009

Menjadi Tunangan orang...


Fyzz, mila, mas ayu (my sis) and Syahirah (my niece (sebut cam iklan syahirahhh tu yer..hehhe..)

*fyzz & mila ...mik gambr dulu b4 rombongan sampai..*


*My mom diapit oleh dua orng puteri kesayangannya..*

Tahniah mila..akhirnya di usia 22 thn pada 5 Disember 2009 yg lalu hg telah bergelar tunangan pada Megat Abd Rashid...(hatrik ahkak aku Mas ayu and then aku..seterusnya Mila semuanya tunang pd usia 22 thn..manakala kawin lak 23 thn..mila nih tatau la..sama gak kot..tungu je la....)Tp kena tunggu abis belajar kt Uitm dulu la kot ..kan mila..

masa hari pertunangan tuh mila kata kt aku.."ngah, hg kena pakai baju kaler pink gak..ceh..aku pun terpaksa la pakai baju pink itew walaupun dh berkali2 dh dipakai olehku..huhuh..yg glamour skit pun baju pink tuh la yg len tuh huh..bukan glamour tp gelemoih..hahaha..

Mila moga hg berbahagia dn sabar menjadi tunangan orang nih..biasalh dh engage nih byk dugaan dn cabaran..aku sbg kak hg doakan yg terbaik buat hg...jgn selalu enko kaki okey..hahaha (mila kalau marah si megat nih selalu enko kaki..kah kah kah...)

nota kaki:tahap bengang yg melampau...mana tidaknya punya la lembab nak upload gmbar2 nih..awat tatau..huish..amarah nih..byk lagi gmbar nak upload nih..grrrr..geram nya saya

10 comments:

{ e'mie } said...

tahniah jugak buat mila...semoga kekal hingga ke jinjang pelamin..n tumpukan perhatian terhadap pelajaran dulu yer..pijot..aku ni pengunjung ke berapa blog hang..nak jugak hadiah misteri..tudung ct pun ok gak..

*Miss Geli^ said...

jot,
lain gile muka ko dalam gambar ni..
ke sebab mekap tebal??
tapi lain..cun kulitnya...

apa kah jenama mekap itu??sila bgtau

~aSHa~ said...

tahniah mila...

mcm ko plak yg bertunang ni..sama kaler..pink...

aLoNg@Na said...

tahniah juga buat mila..(even aku xknal pn adik hg ni)

jot,muka ko nmpk lain sgt..mkin cun gitu...sila bg petua ek..

ada petua lain lg yg alg nk tye kt hg ni...sila bc email ok...

.:fyzz:. said...

emie: kah kah kah.boleh tak aku gelak dulu emie..hehehe insyallah nnti2 len entry ada rejeki kt ko lak..tak le wat kontest tp ada la yg terlintas di hati empunya blog(aku ler tuh) makasih on behalf mila..tuh la tuh bg mila fokus dulu study (biaq maintain anugerah dekan yg dier dpt tuh)

missgeli@nogha: hg nih memuji ke memerli nogha hahahah..takde la..rasanya tak la make up tebai pun..cam aku dok make up selalu la..(tp rahsianya pstttt...aku kai blusher jenama MAC..(hok tuh la mahai skit) make up lain tuh..hok murahan2 je..hehehe..

asha@zidah: tq tq..tuh la pasai..aku pun boria kai pink gak..mila suh aku, kak aku..adik badik len kai pink..tah aku sorang ja gayanya..hahaha..

along: takpa tak kenai pun takpe..akak mila terima ucapan thniah tuh onbehalf dier yer..hehhe..
ala..kowang ni...pjot dulu ngan pjot skrang nih cam tuh je..merlit skit kt pipi je..(tp awas bukan botox ok..heheh..
maiklah akan sya cekedaut email nnti...

umilia said...

Uish..ramai puji hang lawa ni pijot..aku tak nak la puji..nnti kembang lak..aku nak keji skit ni.hahaha...awat begambar cangkung cmtu lak..spoilla hang ni..mula2 mmg aku nak puji hang.tp bile hang gmbr cmtu tak jd la plak.hehehe..

..nOj.. said...

hehehe boria bersama tunangan org rupenye... wei baju n muka lawo dh... tetiba mencangkung plak... terus jd bukan perempuan melayu terakhir

.:fyzz:. said...

umilia aka lia: ya ka wey..aku tak pasan pun akan ke tak proper an aku mencangkung tuh..hahahah..ok la next time aku akan bersupan santun time bergambo..

nojah: wey ilangkah gelaran wanita melayu terakhir aku ..bila mana aku mencangkung sedemikan guper hahaha.take noted pasni aku akan dok simpuh dn senyum simpui ja bila bergambaran..hahah

::Mamalyna:: said...

tahniah buat mila...ari tue tengah duk sibuk cari barang hantaran kan...betul cakap hang tue, bertunang nie banyak beno dugaannya...

.:fyzz:. said...

mamalyna @ejan: ha ah hg ingt ejan noh..mmg la time tuh dok kalut la ngan brg hantaran per semua..aku sponsor kek je..aku mana la reti nak gubah2 hantaran nih..heheh...