Wednesday, December 30, 2009

Sepupuku Gadis Bosnia???


Mentang2 la dia cantik jelita..dengan ketinggian 165cm, berat badan rasanya lam 55 kg..serta berkulit sngt mulus..bermata hazel serta senyuman yg manis menawan....asyik2 dok wat catwalk ja kalau mai kt umah mak aku..em em..jaga2 wahai2 suami2 sekelian..jaga penglihatan anda..(ayat penuh dgn nada jeles heheh)
owh yg sebenarnya....foto di atas ini adalah sepupu aku( sebelah Mak) ...Diana namanya...cantik kan...kat luar lagi cantek wey...tinggi, kulit sngt mulus...kira kalau jadi artis mmg sesuwei la......tp ingt..Diana nih baru bawah umo ok...baru 17 thn...(aku rasa mak dier 'kenan' Bosnia kot...sbb thn 1992 kan lahir..time tuh kan kes yang.....BOsnia semua tuh kan..yer la adik badik yg len..biasa2 je..tp dier nih..sangat menawan..
hmm foto diambil masa Diana mai waktu Engagement Mila baru2 nih..suka sgt tgk dier ..(kalau mai kt umah mak aku, msti orng tanya..sbb nak wat menantu..yer la org ingt dier nih dh 20++ dh..matured kan..(.mak dier kata..ramai yakmat org dtg merisik..tp apakan daya spm pun tak lepas lgi..hihiks)

9 comments:

.:are_race:. said...

jot..aku nak gamabr dia sekeping..pastu hang tlg la rekomen aku kt dia..mesti dia suka...ahaks...aku dlm perancangan nk menambah isteri2 tahun 2010 ni...kira azam tahun depan neh..bleh la na...jgn habaq kat bini aku..ahaks...

~aSHa~ said...

amboi azam tahun baru en aris kita nih...

pijot kalo tersilap baca tajuk tadi..jadi lain tau..sekali pandang baca..uhuhuhu...

tapi dia mmg lawa..adik aku pun lahir time bosnia gak..kenan gak wei...putih melepak jauh benor dgn kami2 ni..hingga org kata mak aku amik anak angkat..

iz-AnN عبداللطيف said...

amoih amoih en ares...tak hagak²...banyak duit nampak...haahaha

.:fyzz:. said...

are_race: lor nih aku dh publishkan sekeping gambaq diana nih ..mik je la(cewah cam menyokong ja) wey hng jgn..aku menentang keras poligami...wey tuh tyzz zakya si Nur kasih kan..bakal bini ang gak..hehehehe...

asha: tuh la ..azam thn baru aris tak hengat2 kan..(kalau puan izan benarkan..insyallah 'payung ke syurga' kalau aku la..hmm mmg jd Lorena bobbit la..(ptong ..ptong..) hehe...Zidah..yer yer aku ingt..tuh la aku nak sebut gak tdi terlupa..adik ko pun 'kenan' bosnia gak kan..ko penah citer...mmg putih jelepuk..
mmg lawa si diana nih wey..kt luar lagi cantek..

izan: takpa la izan..dh kemaruk nak berbini dua..hg restu ja la..heheh

..nOj.. said...

kalau mampu pesalahnye en aris wei... huhuh

pjot, sepupu ko lawo la... kulit dada dia mesti lg lawo... opss terlebih plak... hehehe melepak2 putihnye... gile tul jauh beza ngan ko... hahhaa

.:fyzz:. said...

nojah: kira aku kalau dok ngan dier jadi beauty and the beast la...ahahahaha..kah kah..ko nih ayat power rangers tui..gelak kuat2 tp slow nih(bos ada lam bilik..kang dier ingt aku sawan gelak..hehehe) mmg lawo wey..kt luaq lgi putih..mata hazelnut(alo cam kacang hazel la..cam nak korek je mata dier mkn..aik ayat cam jeles je kan..hihiks

{ e'mie } said...

kahkahkah..pasai apa cik arace kita ni tetiba ajer bertukar azam tahun baru ni..izan, ko kan putih jugak..aku rasa arace ni memang suka yang monggel n putih melepak..aku nasihatkan ko izan n sumer..nak putih senang ajer..ambik kertas pasir tu, korang tenyeh ler badan masing2..gerenti putih n hilang segala jerawat2 kat badan tu..ni petua ni tau...

.:fyzz:. said...

emie: sekali sekala ko bagi petua..mmg meruntun jiwa la hahahahahh kompem bukan takat putih tp jelepok dh..tuh la tuh ..taste ares yg putih2 dn gebu2..heheheh kan izan kan..

.:are_race:. said...

heheheh..mana hangpa ta u neh...memang aku suka..tetambah yang "glow in the dark"..x yah pasang lampu ..jimat elektrik...