Wednesday, December 30, 2009

Teka Siapa DIA???

wey cuba korang teka siapakan si gadis genit ini..slim river betui badan dier kan...jeles aku tgk..aku rasa kowang pun msti terpukau akan ke slimiman dier kan...sapa betui dpt hadiah percutian 3 hari bermalam2 ...teng teng..di mana? ya ...di Rumah anda sendiri..heheh..

tak lain tak bukan la...wawa..ataupun nama penuhnya Wahida Irna..ala kawan kita gak la masa Uitm jengka dulu nih..ala wawa budak Kedah gak..selalu dpt ANugerah Dekan..kita yg lain tuh dok sawan ngan shorthand..dier pulak tertawan..hehe..
seriously..aku pun tekezut cipanzi gak akan..ke slimiman si wawa nih..as u olss semua tau..dulu kan wawa kan mmg teserlah keberisiannya kan..tup2 skrang nih..dh 48kg.wey..(beranak dua ) dh..via conversation through facebook baru2 ni...wawa kata since dier beranak pinak bdan dier turun..fuhh ansangkarebel kan..yer la ..selalunya orng dari kurus jadi berisi..dier lak dari berisi jadi kurus...
wawa..skrang nih PA di UPSI..PA ok bukan cekgu..dh pun menetap di Perak..attenye..somi pun orghang perok..
sekian info trafik terkini...

18 comments:

~aSHa~ said...

wah mcm guna produk JM5 plak...perutnye tidak buncit...aku ni sebuk tgk perut kan..sbb tension perut sendiri tak kempis2...uwaaaaaaaaa

wawa..peace to u...nti bila senang kita leh jumpa ramai2..

aLoNg@Na said...

dlu alg jumper wawa kt friendster..time tu anak sorang..dia mmg kurus la weh..mmg slim...xsangka sgt...

nk kurs jugakkkkk!

Echa said...

waaaaa... kagumnya... syok giler tengok org kurus...48kg ke??? berat aku skang ni pun nak cecah 58kg dah... memang jelessssssssssss....

iz-AnN عبداللطيف said...

wahh...kurusnya...jelesnya...wawa...cayalah...aku kagum ngan hang

Anonymous said...

weh.. camner gambar aku leh ada dalam nih ..ishh... pijotttttttttt..(Wawa)

.:fyzz:. said...

anymous or WAWA..: wey sowey..aku 'terambil' kt facebook hg..heheh..ampun jangan marah..bukan apa nak bg inspirasi kt kawan2 ja..bukan apa..hg skrang kan dh slim giler..leh la kongsi rahsia ngan kami..(if this entry make u uncomfortable,just tell me..i'll move it..btw..seriously me and of course our fwends..were very happy wif ur steady body now..eh eh ter kecek omputih lak..betui dak kengkawan..mmg slim giler kan wawa..cam anak dara..kan kan..

Anonymous said...

Tak pa pijot... aku izinkan hang publish gambar aku nih... tapi kena bayar royalti lah.. hehehe...

kepada kengkawan semua .. aku tak dak rahsia apa pun nak kurus... aku dah merasa jadi montel dulu ..bagilah chance aku merasa kurus pulak kan... (Wawa)

..nOj.. said...

waaaa mmg ansangkarabel ni... kurus nye ko weh... gud gud tahniah... anak 2 bdn slim... mmg patut korg jeles... hahaha

~aSHa~ said...

wei aku ni dah 55 kg..dari 48 kg yg menten dulu...aku rasa penimbang itu pentipu sungguh ar...

wawa..ini la namanye mama vogue...

.:fyzz:. said...

WAWA tq sbb hg bg permisi pd aku.hehe royalti.moleh2 hg turun aloq setaq nnti ..aku banjer makan..heheh..ha ah kan..la nih turn hg slim mlim plak noh..pepun aku gumbira la..bukan apa ..mmg menabjukkan..
kang kengkawan semua..tgk asha, echa, along, nojah, izan semua tabik spring kt hang wawa..:)

aLoNg@Na said...

wawa -> mehla kita kongsi2 petua..nk kurus gk ni mcm hg..jeles wo..montot dh bleh letak baldi dh ni...

.:fyzz:. said...

along..: heheh along nih wat ai tergelak kuat2 je tau..heheh alo ok la tuh letak baldi..kategori xL..takpe sexy..hehe..ha per lagi wawa..kongsi la rahsia kurus anda di blog saya ini..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

eh macam tak kenal pulak dia ni.. akak tak perasan kot

.:fyzz:. said...

kak mimi: akak tak pasan ke? dulu mmg wawa berisi..skrang nih cam anak dara..wawa grad on time..pjot ngan yg len2 je ber time2 heheh..wawa dulu rapat ngan dian kan..masa hujung2 sem ..akak kenal tak dian?

Anonymous said...

pjot..
tumpang guna blog ang yer ...

izan...Tq kerana kagum.. heheh..

noj...
body ang pun slim aper ..cam anak dara gak..

Asha...
ang pun sama body maintain lagi... p/s : memang mama vogue pun ..heheh

Along...
Tak dak rahsia apa la along ... tak tau camner nak kongsi... tapi yang pastinyer lepas kawin ngan ada anak.. badan dah tak naik2... n tak penah pakai produk apa pun..

Kak Mimi...
kita tak berapa glemer le masa kat jengka dulu ..sebab tu kak mimi tak kenai.. tapi kita kenai kak mimi..

(Wawa)

.:fyzz:. said...

wawa..tak pa aih.sila la tumpang..aku tak charge sewa pun..hehe..dengaq tuh kengkawan...badan wawa turun ngan semulajadi..kalau kita mau kena lari satu pdang bola hari2 nk bagi badan cun melecun cam wawa...

{ e'mie } said...

wawa..tahniah..tahniah..bagus2..bukan cam aku..dari 42 kg..la ni dah 46 kg..perut pun kembung macam apa..uhukksss...ko ker duta produk slimming world tu..baik ko mengaku..kihkihkih...

.:fyzz:. said...

emie: ish emie nih ko pun slim river lagi la..biasalah dh berank pinak nih..tang perut tuh..tak leh nak kata pa la..heheh..wawa mmg slim kan emie kan..