Wednesday, February 24, 2010

Siapakah WANITA TERCANTIK DI DUNIA...

* Aku seacrh google semalam..dn aku membuat kesimpulan bhawa Aiswarya Rai si bini Abshiek Bachan..dn menantu si AMitha Belacn nih adalah Simbol atau ikon yg amat diminati dn dikatakan plg jelita..munkin pernah menggondol gelaran Miss World (1994)..bakat lakonan yg amat besar dn...keayuan wajahnya..itew menurut sumber dari google....bagi aku ..aku tak la minat sgt ngan dier nih..takat biasa2 ja..:)


Haluu eberidobi..aisey aku nih la nih tgh tersgt happy menghapdet blog hari2..maklumlh tgh byk idea..dn amik ksempatan sempena cuti Semester nih gak..nnti dh masuk sem 3 bulan depn..alamatnya aku akn dok bz ngn asgment yg berlambak dn selambak tuh la..


owwh ya back to title di atas..ya bagi anda siapakah wanita tercantik di dunia..adakah ratu cantik...adakah Puteri diana? adakah ibu anda..atau adakah anda sendiri...its depends to our opinion la..sebb kecantikan itew adalah universal dn boleh ditafsirkan dng pelbagai makna dan ungkapan..
Bg aku kecantikan bukan setakat fizikal tp juga dlaman..andai dalaman cantik ..akan mengeluarkan aura kecantikan yg sebenar..atau lebih tepat BEAUTY WITH A BRAIN..
so apa pendapat korang tentang wanita yg kamu rasa plg cantik dn ideal utk dijadikan ikon..cam aku semalam Princess Diana...dn beberapa lgi wanita yg aku rasa cantik dn minat la..apa yg penting kita juga cantik..di mata suami, mak ayah dn anak-anak kita...

9 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

aler ko ni jot...aku pun cantik per...hehehe

~aSHa~ said...

aku nak jawab soklan kat tajuk dulu ye...

kalo ko tanya soklan mcm tu kat anak teruna aku tu...ko tau la jawapan dia kan...

sure dan pasti sgt dia jawab...

MAMA CANTIK BANYAK okeh...

ehehehehee

pernah aritu kawan aku try...aahahahahah....terkedu dia...

dan pernah gak kawan aku try tanya atr bunga dan mama mana cantik..

MAMA CANTIK, bunga cantik, bunga untuk mama....

ha amik ko..semua bunga di dunia dia kata adalah untuk mama...

aritu pernah dia nak panjat kerusi pengadil volleyball sbb nak capai bunga...aku kata nak amik apa? dia kata nak amik bunga mama...

Ya Allah tak pernah aku asuh selama ni semua bunga adalah bunga mama....hingga tahap bahaya dia sanggup panjat...

wah pjg tul cerita aku tu....leh buat entry sendiri ni...tgu sat lagi noh....

aku ni kena ada mood nak berceloteh di blog sendiri....di blog org pjg plak komenan nye...ahahahhahahaa

.:fyzz:. said...

izan: mmg hg cantik izan..hg nih kalau make up over skit mmg gaya mix cina campur melayu heheh..wey hg make ober sikit la..sungguh nih..hhehe

asha: mak ai.panjangnya essay hg nih zidah..aku ingt ka aku yg suka wat karangan..hg lagi panjg..heheh..wah..kira semua bunga adalah mama cantik gitu maksud hg..jgn samakan ngan bunga ta** ayam dh la heheh.pepun ko mmg jelita zidah...aku plak gorgeous..hahahahahah boleh la..heheheh

~aSHa~ said...

arhhh mencik...

tgh komen2 kali kedua..tiba2 intenet blur...huhhh..mende ek aku ckp tadi?

owh ini

pijot..baru aku perasan yg tang bunga ta** ayam tu..ehehehehe ok ok nanti aku asuh danish..bunga tu busuk dan tak sesuai tuk mama yg jelita ni...okeh?

.:fyzz:. said...

asha: kah kah kah hg nih zidah wat aku gelak bedekah2 je..yer2 hg patut asuh dier..mmg jelita bukan bak persis bunga ta*i ayam okey..ahahhaahahha

iz-AnN عبداللطيف said...

wahh...jelita la weii...lama aku tak dengo ayat tu...hoh

.:fyzz:. said...

izan: heheh..JELITA tuh ayat zidah ok dri dulu hingga kini..hehe

Lissa, Azah, Ct, Angah, Kak Chaq said...

wah..wah..dah nak masuk umah baru no...sioknyer ada umah sndiri nih..aku plak penat hias2 kaler2 umah dengar citer tuan nyer umah ngah cari buyer...aku nak beli pun keadaan lum izinkan..so aku ngah nak rekey umah len plak kat area situ gak..huhuhu..bulan tiga ni aku alik kg..tapi dua ari jer..lik nek bas...seb sikit wit...heheh..hg mai la jalan umah aku..leh cita2..heheh...dah la kat umah skunk ni tak dak ayaq..sian si dareez tuh..nak mandi pun susah...fuhh.....phia dah besaq hang bila lagi nak tambah harta nih..hehhe

.:fyzz:. said...

azah: aisey hg nih cam chipmore tau jap ada jap takdak..hehe..apa habaq mama dareez n thalia..la ya ka..tuh la tuh umh sewa hg takyah la nk cat2 ..nnti syg bila owner nk mik blik..oo hg blk kg ya..bila dareez nk dok ngan hg nih...cian dier msti rindu mama n daddy dia..
insyallah nnti aku pi umh hg..la nih bz aku dok plan2 ngan umh tuh la..byk benda kena selesaikan..