Tuesday, February 23, 2010

GEMPAR!!!! PUTERI DIANA MASIH HIDUP...

Princess Diana & Prince Charles ketika melansungkan perkahwinan diRaja Gilang Gemilang pada tahun 1981


sangat jelita ..Diana dari golongan bangsawan Wales..menjadi isteri pewaris takhta England ketika usia 19 thn saja..so sweet...


masih ingatkah anda pada Puteri berjiwa rakyat Princess Diana..ala bini si NOt Ensem Man tuh..Putera Charles, menantu kepada Queen Elizabeth..tp anak2 depa Putera William n Putera Herry mmg hensem la..emm herry dh sngt kot..tp William mmg hensem kan kan...mmg kena la ngan status putera..
owh ya..sebenarnya Diana mmg ikon aku semasa remaja..aku suka tgk akan paras wajah dia yg manis dan jelita...senyuman yg sentiasa tersipu malu...dn perwatakannya yg sopan itew..menjadi ikon kpd wanita. tp sayangnya pada usia 36 thn pada tanggal 31 Ogos 1997, em kalau idup skang puteri diana dh 49 thn kan.., dier meninggal kerana terlibat dgn kemalangan ngeri bersama kekasihnya time tuh..anak tokey Harrods...Dodi AL Fayed ..di Kota Cinta Paris...


Sebenarnya aku mmg minat sngt dengan Princess Diana..masa sekolah Menengah dulu aku selalu simpan berita2 atau cerita berkaitan beliau..kdng2 aku pi library sekolah pinjam biografi pasal puteri..
Jodohnya dgn putera Charles tak panjang kerana..terlalu cintakan si Camilia yg 'amat jelita' itew...cinta tak kenal wajah..tak kenal usia..walaupun si camilia tuh lebih tua pd Charles..tp CINTA ITU BUTA..
with love,
PUTERI DIANA..walaupun dikau telah tiada TAPI DIKAU TETAP MASIH HIDUP DI HATIKU dn jutaan peminat anda...






12 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

chaiitt...mekasih pijot...sesusah jek hang...tau ar muka aku cam puteri diana ni...hahaha

~aSHa~ said...

ermmmm

kita contohi siti khadijah plak....sentiasa di hati...uhuhuhuhu

.:fyzz:. said...

izan: aku rasa muka hg tak mcm puteri diana.sbb mata dier besaq mata hg kecik..aku rasa hg cam anita mui artis hongkong yg tersohor tuh hehehe..

asha: yer betul2...siti khadijah wanita ulung..jelita, usahawanita berjaya..srikandi Baginda Rasullah saw dn kita semua..andai peribadimu seindah Khadijah az zaharra maka akan amanlah dunia...berserilah cahaya..

~aSHa~ said...

;) tapi puteri diana ni mmg cun...tapi aku tak admit yg pengomen pertama ckp tu ye..kena pk juta kali untuk mengIYE kan ayat dia tu...ehehhee...mau dia amuk tu kang...

.:fyzz:. said...

asha: hahahaha..no komeng no komeng..yg pasti pengomen pertama tak persis lansung lady diana..cam artis hongkong mmg yer..tmbh2 kalau dier free hair..then kurus cm zaman uitm dulu2..sahih cina mengorat punya..heheheh kan pengomen pertama kan...kan kan..

iz-AnN عبداللطيف said...

arghhh jeles ar tu...huh

.:fyzz:. said...

izan: hahahaha..jelez giler..wey awat noj senyap je di arena blog skang nih..??tp ada kt fb kan..

lin_cute said...

dia memang cun...tapi tak leh tandingi aku yang kiut miut ni...hehe....(lepas ni mesti ramai yang kutukss aku ni...)

.:fyzz:. said...

lin_cute: hahaha takpe2 lin..kalau kita tak puji diri kita sapa lagi..kalau ko cute mute..aku gorgeous hahahaha msti kompem kena kutuk gak..kah kah..tp pepun lady diana mmg cun..tp bukn lady gaga ok..:P

*Miss Geli^ said...

puteri diana ada jugak iras iras muka aku kan??kan ??

.:fyzz:. said...

miss geli: yer yer nogha..ada sipi2...bukn sebelah pipi tp sebelah telinga sebelah kiri..hahaha..

iz-AnN عبداللطيف said...

nora...tang idung terus out...hahaha...