Wednesday, May 12, 2010

KALAU NAK CANTIK....


Salam takzim..


Sebenarya azah tak la mintak aku promote kan pun blog kecantikan dier nih..tp atas dasar kawan kan..aku saja nk war2 kan kepada kengkawan...mana la tau kot2 ada yg berminat..


for those geng2 uitm..hmpa pasti kenai la ngan azah kan..la nih fyi dier berjinak2 lam arena make up2 nih..dn mmg amik tempahan la..lagipun azah dok belah area Shah Alam..senang la kalau nak booking utk apa2 function kan..


nih link blog biznes kecantikan ..cik puan azah kita...(credit for azah..sbb mmg sngt berbakat lam arena make up2 nih..:)




6 comments:

~aSHa~ said...

aku dah jadi polower blog dia tu kot...kalo tak salah la

..nOj.. said...

loh. jd mak andam ke ape ni weh. jap aku masuk

.:fyzz:. said...

asha: ada polower ke..aku rasa azah lom wat lagi kot..hg silap mak andam nih hehehe

noj: jadi mak andam dh jah..ha ko masuk..kot2 la nk ko nk tempah azah gak nnti...:P

::Mamalyna:: said...

wah, cayaler azzah...

iz-AnN عبداللطيف said...

hehehe...azah mang dari dulu suka mekap...dia mekapkan orang nampak natural...bagus azah...clap...clap...

ada satu gambar dia kai tudung tu nampak cam puan ziela jalil plak...hehehe

.:fyzz:. said...

nMamalyna: caya la..kan kan..hg pun terer gak make up...:P

izan: tuh la..nmpak supernatural ja kan izan kan..nmpak cam puan jiela jalil ka....apa nih...azah la nih skit chubby ..tkpa..ok la..kan azah ..hg tinggi tak molek kuruih2 sngt..:)