Thursday, May 27, 2010

MESTI TRY..WAJAH ANDA 20 THN AKN DTG..

nih la wajah/gambaran wajah ku 20 thn akan dtg..still gorgeous ke gelojoh wey..heheheh

SAWADIKAP...HI morning glory...CERIA sungguh hari nih kan..tambahan pula..esok jumaat, pastu sabtu dn ahad (yabedabedoooo ) cuti 3 hari maaa..sempena ngan Wesak Day..kira direct la kan..leh la rehat2 (rehat ke? nk pindh umah je nih..pastu insyallah nak pi kenduri kawin ejan..eh silap adik ipar ejan...)


Ok back to topic.. ..this is interesting...u ols must try it...mmg mengujakan...well..tadi aku blogwalking kt salah sorang rakan blogger aku, KAK ANIM. then jumpa link di bawah nih.............




korang try clik ..then leh la upload gambar korang dn leh la tgk muka korang bila dh tua dn 50 an nnti..(even tak semestinya betui kan.tp mmg bagi gambaran la kat kita..


Malahan, kita gak leh tgk wajah anak teruna kita anak gadis kita bila dh dewasa...heheh..satgi nak wat foto pia lak la..camner la muka anak dara aku 2o thn akan dtg kan...alo2..msti cantik menawan..mcm mama dier..uwekkk..heheheh


Ok kengkawan..try ..jgn tak try..


17 comments:

..nOj.. said...

mcm siot. pepagi lg aku dh gelak sampai sakit perut ni. hahahahah. mmg muka macik macik dh ni weh. aku nk pg wat gak ni.

*Miss Geli^ said...

macam muka Bush la pijot..siyes ni..aku ada gambo dia yang supe muke ko

.:fyzz:. said...

Noj & Miss geli: wey giler la korang berdua nih..hahahahahahaah giler aku gelak berdekah kesorangan meliht akan komenan korang nih wey...
noj: yer la macik2 dh dh 50 an kata haahahah
missgeli: takkan muka cam BUSH..hahhaha adey la keras perut ku..heheheh..

Zaidah said...

klu zai dah jadik pangkat nenek dah...hehehe

umilia said...

hehehehe..da tuo da ko yo..tp stil nmpk cun lg..aku pun nak watla..mcm best je..

~aSHa~ said...

ehehe aku ada tgk blog sape buat jugak..segan plak nak tgk wajah sendiri..sempat ke aku ke 20 akan dtg...uwaaaaaa

~aSHa~ said...

eh cop..klao kita nak tgk gambo kita masa bayi boleh ke?

Aku Memang BeGiNi said...

wakakak, izinkan saya mengedit utk blog saya.hahhha

.:fyzz:. said...

zaidah: sya rasa ..sya pun dh bergelar tok dh time 20 thn akn dtg insyallah umur pnjg...

.:fyzz:. said...

umilia: yer la sila sila la wat...tuh la msih bergetah lagi kan w/pun dh tuo heheheh

.:fyzz:. said...

Asha: nak segan apa jidah..tua mengejar pasti tiba saatnya..emm hg boh la kt blog hg wajh hg 20 years soon..wey dier kata 20 thn akn dtg bukan foto baby la..foto baby kita dh ada..tp foto jadi orng tua mana la kita ada tui de..attenye hg nih.

.:fyzz:. said...

Akummgbegini: sila sila jng segan dn silu..

Ibu Kimie & Balqis said...

akak nampak macam rupa anak mat saleh dah muka fiza nie...tp tetap cun... hehehehhe

.:fyzz:. said...

Kak Anim: first of all..sory la tk sempt mintak permission..takpe kan akak kan..fiza dh link blog akak dh..
heheh mat salleh tua..heheh

Ibu Kimie & Balqis said...

tak pa...tak kisah...diizinkan

.:fyzz:. said...

Kak Anim: tq so much..:)

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hahaha...same jek muka hang...tak berubah pung..manis tetap ada...