Thursday, June 24, 2010

GERAMNYA AKU..

awat entry aku kt bawah nih jadi cam tuh...tetiba ja kosong....sakit nya hatiku tidak terkata..huh..ilang mood nak balik awai hari nih...tp ..good news nya...baru ja dpt cek RM826..syukur alhamdulillah...

7 comments:

..nOj.. said...

ceh. nk sket duit tu ek

.:fyzz:. said...

noj: meh aku tulis cek kt ko..nnti ko akan dpt cek tendang aku jah..heheh

~aSHa~ said...

itulah tadi aku tak nampak tmpt nak letak komen...jadi blank je....tak dpt baca...skrg ok dah

::Mamalyna:: said...

ok jer nie... aku nak sikit duit tue...yg RM800 tue, RM26 ko ambikler..

{ e'mie } said...

yeyeyeye..pijot nak belanja..tolong bank in kan aku rm20, aku nak beli strawberi kat c.h. ni nak makan terus kat pokok..duit kurang ni..coz kena guna duit sendiri dulu..tolong yer..tq...

.:fyzz:. said...

asha: jidah..aku sebenaqnya wt entry aku dpt top award mende tuh..tup2 blank..smpai kt bwh..then aku remove ke date len la..huh..

.:fyzz:. said...

mamalyna: har har harun salim bachik..awt hg tak kta..aku mik ja rm6 henget..yg rm820 tuh hg mik kah kah kah..gelak kuat2


emie: kenyataan emie nmpak sungguh seriyes..aku nyaris percaya..hahahaha