Thursday, June 03, 2010

IZAN..AKU PUN DPT SETOBERI...

fuhhhh...akhirnya bahan bukti dh dpt...wey izan nih la foto2 yg tak seberapa tuh..maklumlah order ngan orng ja kan..order kt hg pun tak sampai2 lagi nih ehhehe..FM FM 8 ketui..hehehe

IZAN asyik2 dok layoq aku gambaq2 dier pi cameron highlands..huh jelez ai tau...pepun aku pun dpt gak setoberi, (fresh lagi hokey) di smping setoberi kering..dn jugak bunga mawar segar dari tanah tinggi kameron...

kawan aku Na..pi kameron baru2 nih..bukan haku yg pi huhuu..then oleh kerna kepingin nak makan SETOBERI maka order je la kt dier..

Hampes...dh 3 hari 4 malam aku aplod gambaq2 ..tak boleh2 hampesssssss..

4 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aku tak percaya selagi takdak bukti...hahaha

.:fyzz:. said...

izan: hehehe..ada la..aku boh satgi..tp bukti aku dok gerit buah setoberi tak dak la..giler aku hapload punya la lama..

..nOj.. said...

wah setoberi jeruk tu nmpk cam menggiurkan la weh. gulpsss

.:fyzz:. said...

noj: wey aku order dua kotak...mmg la sedap tp tekak aku kenot go la..last2 aku bg adik2 aku ngan anak2 buah aku je..huhuhu..ko nk tak jah..ada lg tuh...:P