Wednesday, June 02, 2010

AKU BETUL2 TAK CAYA DIA KAWAN AKU...


First of all..maapkan aku KAWAN sbb aku expose kan foto tatkala di usia sweet 17 thn 1988 nih eh 1998..tatkala form 5 kan..
alkisahnya....aku betul2 tak sangka kawan kita ini yg memula ku kenali sejak 11 thn yg lalu di UiTM jengka Pahang..di mana..fuh giler beb..brutal nak mampus...rambut pendek...tp bela ekor kt rambut..pastu muka bapok nyer brutal..cam samseng kg dusun..bersetongkol ngan Sarip Dol.....
tp...................rupanya adalah ahli nasyid masa kt Sekolah Menengah Clifford dulu2...
NOJAH..aku betul2 tabik spring kt ko nojah...aku bangga menjadi kawan ko...:)
Beliau berada di barisan hadapan sekali ..dari kiri..kira ala2 tekong la..yg tak hengat..tangan tuh..fuh genggam erat penuh tawaduk..jubah toksah kata la.tudung labuh tutup dada...
owh bangganya aku...

10 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hahaha...KANTOIII

.:fyzz:. said...

Izan: cantek kan kawan kita..salute la..heheh

Echa said...

nojah dalam proses siapkan dokumen nak saman tu wei.. saman malu.. hahahaahhahahah.. gilak nojah.. tak sangka la.. rupanya dia menyamar je selama kat jengka tu.. ishhh

.:fyzz:. said...

Echa: wey takut ..baper K nojah nk saman aku wey..heheeheh..tadi kol hp dier nak mintak permisi.tp tak msuk line pun..kira aku up kan terus je la...leh kan jah kan..

tuh la kat jengka dulu..penyamaran je tuh...kah kah..adey la keraih perutku

..nOj.. said...

hehehe mcm siot je ko ni. mane ko dpt gambar ni weh. abes la aku. budak tu dh janji nk letak berbagai lagi gambar yg pasti membikin perut korang terburai. aku tak ingat kejadian ini. mungkin itu bkn aku la weh. hahahaha

.:fyzz:. said...

nOj: tuan empunya badan @ tekong kumpulan nasyid nada murni..hahahaahha..giler la kan ..leh wat urat peyut terputus la wey..kah kah kah giler la...

kengkawan..utk puas hati sila perbesarkan foto itew..kerna itew mmg NOJAH SI PENYANYI NASYID

~aSHa~ said...

ahahaha nojah nasyid...rosak akhlak je budak2 nasyid tu...

jah lepas ni join koir aku plak tau...ehehehe

tak abis lagi gelak ni..tak ku sangka

{ e'mie } said...

betul ker nih...macam tak percaya jer..kahkahkah..keras dah perut aku ni gelak..kantoi noj disitu..ada apa2 ker noj nak backup ko kat depan tuh..

.:fyzz:. said...

asha: kalau ko tak sngka jidah aku lgi tak sangka...hahahahah..kelakaq gila wey..nak pecah pewut gelak tau dak..hahaha

P/S: zidah..dua,tiga entry hg aku tak jejak..sbb aku tak leh tgk la kes2 buang2 bayi cenggitu..hrp hg paham..aku sensitip nnti tak makan nasi dh ..tak lalu..sedih..:(

.:fyzz:. said...

emie: sungguh luhur dn suci kan wajah nojah..hhehehe..tak sngka aweks brutal adalah ahli nasyid sekolah..tabik hormat pd jah..