Wednesday, June 23, 2010

KCT 1..BIDAAN DI MENANGI OLEH ....

foto hari Bahagia Dato CT dn Dato K...

salam


hI..dh hari Rabu dh kan hari nih..sok 24hb bersamaan Khamis..hari blik awai (3.30 petg) dn jugak hari GAJI kan..yahoooo.com...


OwH ya ..pagi tadi..setelah mengalami mengalami siptom lapaq yg melampau ..aku pun turun makn ngan kak ida....emm yer ..makan nasi campur dn pelbagai lauk dgn jayanya....


di samping itew..terbaca la paper HARIAN METRO..berkaitan bidaan yang no plat keta KCT 1 tuh...yap ..yg dato ct dn Dato K bida tuh la...(rujuk blog Jidah kemarin)


result show...tak syak lagi...Dato K..menang dgn bidaan..RM66,550.00.............fuh...rege dekat sejibik umah dh tuh...


so any komen...atau no komen..

14 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...orang kaya kan...

.:fyzz:. said...

izan: yer itew komeng izan..tuh la orng kaya...

~aSHa~ said...

aku buat autopublish jam 11.30..tapi hang dulu buat n3..ehehe

kalah harga sebijik kete aku tau...66k tu leh dpt 2 bijik kete yg murah

..nOj.. said...

golongan tak berada mcm kte ni membeli kete ngan duit sebanyak itu, manakala mereka membeli no plat sahaja. ceh

umilia said...

betul3..jem kaya kan..hehehe..

.:fyzz:. said...

asha: yer ke jidah..kebetulan kn..aku terlintas je terus auto type..heheheh

tuh la...66k tuh leh wat mcm2 mende..beli keta kecik2 pat bijik pun leh kan jidah..

.:fyzz:. said...

noj: tuh la..no plat saja..dh hmpri cecah reger rm100k..fulamak..tp kita nih gerit kuku ja la..lopong...bukn apa duit amt bermakna utk kita beli benda yg lebih pnting spt makanan dn pakaian..tuh pun yg sale 70 percent..:P

.:fyzz:. said...

umilia: kekayaan yg ada hingga boleh membeli apa saja..tp kasih sayang jua..tk dpt dibeli walau dengn wang setinggi menara..cewah..tui dak..

rose77 said...

erm...dah agak dah dia akan dpt nombor tu...duit ada semua leh jalan.....66K tu apalah sgt pada dia kan....yg penting hati dia hepi...

.:fyzz:. said...

rose77: betui akak..apa la sngt 66k tuh kan rasanya cam rm66 hengget je kot.
tp yg penting..hepi..dpt no plat itew kan..

aLoNg@Na said...

klu aku kaya sekalipun,nk bli flat no semata-mata ngn rege tu..errmmm pikir pjg gak tuh...

.:fyzz:. said...

along: tui kata mama danish tu...kalau aku kaya pun ..tak ke sanggup nak beli plat keta ngan reger tuh..baik beli tanah bendang ke kan..:)

Aku Memang BeGiNi said...

baik bina rumah tuk anak yatim, pahala byk,

.:fyzz:. said...

AkuMemangbegini: betui gak pendpt awak tuh...tp munkin dia dh derma duit byk ke arah tuh kot...jadi duit balance tuh wat beli plat keta plak..:P