Tuesday, June 01, 2010

PENGUMUMAN

*** senyuman manja anak daraku sufiya...time nih...aku , pia n babah dtg cuci umah..***
*****Foto di atas menunjukkan keja2 akhir oleh suami aku sebelum pindah umah..kena isi form 'defect' utk di submit kepada pemaju.**********

Adalah dimaklumkan bahawa saya dengan rasminya telah berpindah ke rumah baru di Taman Sena Impian pada 28 Mei 2010 yg lalu...

hati amat teruja kerna akhirnya setelah berpenat lelah..bertukang siang dn malam..akhirnya dpat mendiami rumah sendiri..

Kepada kengkawan, hari Jumaat ini bersamaan dengan 4 Jun 2010 (selepas Solat Jumaat) ..ada sedikit Jamuan dan Bacaan Yasin sempena masuk rumah baru (amik berkat)...oleh itu dijemput kawan2 dtg la memeriahkan mejlis...


Walaubagimanapun..sesiapa yg tak dpt dtg...do not hesitate@segan utk berkunjung ke rumah aku..tak kira la bila2 masa..hari raya ka..hari tak raya ka...pintu rumah sentiasa terbuka..tk buka tekan je loceng kt luar umah tuh yer..

Doakan semoga aku dan keluarga diberkati Allah apb berhijrah ke rumah baru..


14 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

jot, kompem aku datang raya ni...sediakan bilik tetamu tuk kami sefamili ok...hehehe

.:fyzz:. said...

izan: komentar pertama yg meromeng..raya nih hg raya kt penang ka...ok ok..akan ku sediakan sebuah homeroom@stay kt hg satu heheh..meh la..dialu2kan..:)

*Miss Geli^ said...

ok nanti aku datang..

.:fyzz:. said...

missgeli: mai la nogha..mu bukn penah tandang kat aloq setaq lgi..asik lalu pi perlih..pi lngkawi..:)

..nOj.. said...

aku dtg weh. tanda nama aku tau. aku naik bas je pg ni. pas siap makan aku balik terus

Echa said...

aku kim ajelah mangkuk tingkat pda kengkawan nak datang nanti... ishhh... laki hang pose manja gitu...

.:fyzz:. said...

noj: ok kompem kehadiran..ko nek bas henti2 ke jah..atau bas express ..ala xkan makan je..nnti leh la aku bwk hg pi tepi bendang..tangkap ikan..membajak dll lg..hehe

.:fyzz:. said...

echa: mangkuk tingkat..ok ok..menu hari tuh..spt mak aku gitau..ikan talang gulai..ayam masak merah, acar timun dn nenas, sambal belacan dn ulam2..ala simple2 je..

manja dn lentok kan.hahahah

Zaidah said...

raya bleh datang rumah baru fyzz nie...

.:fyzz:. said...

Zaidah: sila sila ..kak zaidah dialu kan..raya@ tak raya pun takpa...:)

{ e'mie } said...

tahniah jot..aku faham perasaan ko..coz dulu aku pun macam ko..uhukkss..nanti ko jgn lupa upload gambo umah hang yer...aku plak excited nak tengok...hehehe..

.:fyzz:. said...

emie: insyallah..aku akan upload kan foto2 rumah baru ku..yg dh siap sepenuhnya..)ops tp laman umah cam hampes lagi..tak dak pokok2 bunga lagi...hehe

rose77 said...

wah...dah pindah rumah baru ya...dah selesai deco..deco..deco...posting lah dkt sini ya....

.:fyzz:. said...

rOSE77: hi akak ..emm lom lg..tak deco2 pun..brng2 wajib ja..laman umah tak de lg rumput cam umah akak tuh..heheh