Wednesday, June 02, 2010

AKU KINI SEORANG MENTOR..

* foto sekadar hiasan semata-mata...

Tunjuk ajar ku Sifu...


owh bukan mentor kepada penyanyi protege cam rancangan tibi 3 ..(MENTOR) semua tuh..tp aku kini menjadi mentor kepada seorang pelajar Praktikal dari UUM yang baru masuk kemarin..ZULAIKA namanya..cantik la nama tuh....i like it..

Makanya..aku mmg kena train betui2 la.dn aku pun bagi tau la..kak fiza nih kalau marah mmg kena tahan telinga la noh........dier kata OKey..takpa la kan..bukan apa kita kalau nk mengajar dn beri tunjuk ajar nih kena tegas skit, betui tak?

So far..hari nih ngan kemarin aku just bagi dier wat failing, minit dlm fail..then aku nak ajar buat Buku Pendua..(lagipun 2 minggu je dier dok unit aku)

emm aku harap Zulaika dpt la sesuaikan diri kt environment di office aku nih..dn dpt grab apa yg diajar...


ok la..tuh je..sapa lgi nak aku jadi protege aku hangkat tangan?....heheh

8 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

huhuhu...tunjuk ajar ku sifu...:p

.:fyzz:. said...

izan: ceh...ehheeh

..nOj.. said...

aku taknak. gile garang dia ni

*Miss Geli^ said...

pijot ko dah ajar dia camne nak blogging blom?

{ e'mie } said...

semoga budak tu faham apa yang ko ngomelkan yer jot..kahkahkah..takut dier pun konfius..ko ni ajar dier ker..ko sedang belajar nak exam...kihkihkihl...

.:fyzz:. said...

noj: wey takat jerkah je ..takpa kan..ala bukn garang...nasehattt...butang baju aku mana pah.(bak kata P romlee..) hehehe

.:fyzz:. said...

Missgeli: aku baru bg hint2 cara blogging..hahaha

.:fyzz:. said...

emie: hg nih emie...heheh yer la aku ajaq dier betui2...mmg penuh tawaduk..aku tak ngomel la aku briefing wey..so seriyessss...heheh..