Thursday, July 01, 2010

AKU TAK TIPU...

AKu tak tipu....jam dh kui 3.25 petang..hari nih kan khamis..makanya hari balik AWAL OK...

Tp malang nya...HUJAN TURUN TANPA HENTI...so gimana aku nak balik..lebat sungguh nih..kalau ala2 kadar tuh aku leh run over the rain je..tp nih tak..lebat selebatnya..dh la PAYUNG marry poppin dok lam keta..huh

SO camner nih..aku dh la nak pi beli sandal comfort buat ibu merandung nih..adey la..sufiya lak ada latihan Silat petang nih..huhuhu..jdi aku kena la melepak kt ofis sementara hujan reda..nak lari pun tak leh ..saya kan ibu mengandung..kan kan..mana leh lari..

emm aku heran ..ramai tak caya yg aku dh peknen 5 bulan...perut aku nih 'sembunyi' lagi..nnti depa akan terkezut cipanzi la masa 8 bulan nnti..cam ayam daging ternakan ..

9 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hahaha siott...ayam daging???beh tuuuu

.:fyzz:. said...

Izan: enak kan ayam daging..hehe wey huja dh seriyat aku nak blik dh nih..

seriyat=erti dgn reda

~aSHa~ said...

ehehe aku nak chow dah ni...

.:fyzz:. said...

asha: aku pun dh nak can cin cau..

~anna&anuar~ said...

no no no... jgn lari hokkkeeeehhh...

ibu merandung = typo di situ..

LIP (^_^) said...

hihi..ayam daging ternakan ye...

..nOj.. said...

heheh baby memalu lg tu wei. taknak menunjukkan kehadiran dia lg

.:fyzz:. said...

anna: typo adalah disengajakan aja..hehe..


lip: hahaha yer yer..aym daging versi manusia..gumok dh nih..

Noj: aku rsa pun..baby masih malu2 lg tuh..:)

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors