Wednesday, August 04, 2010

JANTINA BABY DH TAHU DAH....

Salam penuh takzim kepada semua kengkawan bloggers yg mengenali diri empunya blog ini..

lama dh aku tak hapdet blog aku..dh hmpir sebulan lebih..gamaknya...ke nk masuk dua bulan dah...bukan apa tiada apa yg nak diperkatakan ..nak dibincangkan..sebb skang nih aku yakmat bz...pelbagai perkara yg berlaku dn perlu dilaksanakan...(exam UUM lagi 2 minggu, skang dok pulun la skit2 study kan.takkan aku nak pi nganga2 lam dewan exam itew kan).

Owh ya..syukur alhamdulillah..kini usia kandungan ku dh mencecah 6 bulan lebih dh..unsangkarebel kan..tup2 dh pun 6 bulan..makanya lagi 3 bulan (due 11.11. 2011) nih adalah tarikh aku dijangka bersalin baby kedua ku.

Setakat ini..dh hmpir 40% barng2 keperluan baby baru dh aku beli..dn untuk pengetahuan jantina baby dh diketahui............jantinanya ialah...TENG TENG..emm biarlah RAHSIA..nnti la dh kuar nnti tau la lelaki ke perempuannya..

Kepada rakan2 sekalian doakan la segalanya dipermudahkan...dn doakan aku lulus cemerlang dn dpt score 3.00 and above cam last sem yer...

To izan..sory la ...skang nih cam tak dak mood la nak mik gambaq masa peknen..dh ala2 ahli sumo dh nih hahaha..
huh..bunga mawar di bawah menggambarkan hatiku yg girang dn gembira tatkala ini..

psst..mjur la aku hapdet..hmpir lupa dh pasword blog aku nih.huhuhu
adios..

11 comments:

SuZiE said...

ala kak fiza ni... tajuk gempak je.. ingtkan nk bgtau.. tp biarlah rahsia la pulak.. ala2 dato' ct lak..

gud luck tuk xam ye.. all da best! suzie doakan dpt 4.00... :p

.:fyzz:. said...

suzie: wah first pengomen..tahniah..hehe..yer la tajuk car see gempak skit...heheh..fuh 4 plat ..mak aih..leh masuk genuis book la kalau kfiza dpt .pepun tq ..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ha, bitau cepat...kalu idak aku takmo kawan...huhuhu

.:fyzz:. said...

izan: hg nak tau ka..kena private call aku..hahaha..

~aSHa~ said...

bz nye nyah...ehehehehe

takpe...belajo elok2 ye....

wei ko bersalin tahun depan ke tahun ni? tgk tahun ko taip tu...ehehe 11.11.11 ko bajet gitu la kan?

ermm apa kata ko bersalin la pada 7.11.2010...senang aku ingat...seven eleven...7.11...member aku ada beranak pada tarikh seven eleven...begitu jugak biras aku...

semoga sihat2 ye baby dan kamu

umilia said...

ntahnye ko ni..xcited sgt nak sume 11..smpai thn pun nak 2011..hahahah..apepun aku doakan sume slmtkan..jantina tu tak ksahla..kang ko hrp2 dpt yg tu kuar yg ni lak..asal sume sihat n selamt sudah..insyaAllah..

..nOj.. said...

aku rase aku tau jantina tersebut melalui bunga yg ko tunjukkan itu. tahniah wei.

kot ye pun gumbira, takkan la sampai nk mengandung selama hampir 2 taun wei.

.:fyzz:. said...

asha: oppss..tersilap tahun la plak..huhuhu..2010 actually..heheh...excited lebey plak...tuh la aku mmg bz..tak leh nak menerjah dh blog2 kengkawan lately...tp insyallah hari nih dh siap2 semua keja aku nak la melawat 'rumah' hampa plak..


umilia: tak la aku tak penah hrp nak baby jantina apa pun..maksud aku.tak kisah la dpt tuh girl or boy..janji sihat semuanya..

.:fyzz:. said...

Nojah: hekelleh aku tersilap haribulan la..tuh la takkan la aku nak mengandung hampir 2 thn kan jah...padahal 3 bulan lagi nak kuar dh baby yg dinantikan hmpir 5 thn itew...ceeee pandai la k

*Miss Geli^ said...

tahniah pijot..jgn lupa jaga kesihatan...

adakah benar seperti kata noja itu

.:fyzz:. said...

missgeli: yer la..ko nih tahniah kt aku cam br tau aku merandung..hehe..noja tuh suka wat spek kulasi je tuh...dier kan ahli mejik..heheheh