Thursday, October 07, 2010

AKU DAH NAK BERSALIN....

Ya betul la tuh..aku dh nak bersalin..insyallah 11.11.2010 nnti...(halamak..kalau tarikh nih..tak dan la nak beraya Haji)..

So, esok bersamaan hari Jumaat bersamaan 29 Syawal dn 8 Oktober akan diadakan Majlis Doa Selamat /Bacaan Yasin +makan2 kt umah mak aku di kg ...

Sebenarnya mak aku nih setiap kali anak2 dia mengandung (selalu 7 bulan ke atas la kan..) mak aku akan adakan majlis bacaan Yasin utk mendoakan kesejahteraan baby dn jugak ibu mengandung itew..dulu masa aku mengandung kan sufiya pun mak wat gak..masa kakak aku mengandungkan ketiga2 anak dia pun..tak silap aku mak aku wat gak..

Harap2 semuanya akan selamat..ramai dok tanya aku takut dak nak bersalin..maklumlah dh 5 thn kan..aku kata la..biasalah..sapa tak takut kan..tp kena la tawakal kepada Allah swt...tui dak

k la.selamat berhujung minggu buat kengkawan yg cuti jumaat n sabtu..

daaaaa..

15 comments:

LYaFRINA said...

semoga sihat2 dan selamat semuanya...tak sabar nak tgk kak pia jaga adik

LYaFRINA said...

eh itu aku tau, yg sign in lya tu..

ashazid

aSmiDar said...

Selamat Bersalin...:)

*Miss Geli^ said...

semoga ko selamat melahirkan ye pijot

Zaidah said...

selamat bersalin...semoga semuanyer selamat fyzz

.:fyzz:. said...

Lyafrina@Asha: oo hg guna nama kawn hg yg masuk sepital tu yer..ho la kan..tp tuh la..kurang dri sebulan lgi bersalin..yer la aku pun tak sabaq nak tgk my new baby

.:fyzz:. said...

asmidar:tq.tq..insyallah..awal bulan 11 nih..

.:fyzz:. said...

missgeli: esok doa selamat..tp tuh la..ko doakan dipermudahkan semuanya yer missgeli..

.:fyzz:. said...

Zaidah: tq akak..insyallah..

aLoNg@Na said...

dh lama btol xmengomen kt blog ni..bla nengok entry pjot ni mcm xcited plak...alhmdlh pejam celik dh nk bersalin ek..dh dkt ngn duedate dh ni...

Alg doakan semoga pijot sts dikurniakan keshtn yg baik2 slu..mg bby in pn sht la ndaknya..dh xsbr dia nk lihat dunia ni....mudah2an this time kuar yg ada 'bibird' lak...xlama lg pia ada kwn la naaa....

Jg kesihatan baik2 tau...jgn keje berat2 sgt...mg Allah permudahkan segalanya...

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

jot...moga semenya selamat ek...taking care...

..nOj.. said...

alamak pjot. aku plak yg berdebar2 sakan ni. hehehe

semoga kte berempat selamat sejahtera ye pjot. dan budak2 berdua ini akan keluar dgn senang dlm keadaan sihat dan sempurna fizikal dan mental. amin

.:fyzz:. said...

along: yer la..lama dh along mnyepi di arena blog..jgn la cenggitu..cept la hapdet blog n citer terkini danish...
ha ah..tuh la pejam celik2 dh pun nak masuk fasa bersalin plak kan..terima kasih atas doa dr along..moga semuanya selamat AMIN

.:fyzz:. said...

izan: yap..i will taking care..tq my pren...

.:fyzz:. said...

noj: yer la kan nojah..ko lak saspen..takpa..aku pun rasa kesaspenan nk bersalin nih..harp2 kita akan mendpt zuriat yg beriman..terbaik buat kita AMIN yarobalalamin..ko pun sama la.moga dipermudahkan segalanya..