Wednesday, October 06, 2010

HAPPY BESDAY ZIDAH..

First..pagi2 lagi sesampai di ofis..tatkala aku dok merekodkan Faks Masuk lam buku Faks..dengan terkesima aku terus teringat hari ini adalah harijadi salah seorang sahabatku..Puan Zidah..or nama glamour nya Asha gill hehe..

Serius zidah..tulis2 je tarikh 6.10 tuh tup2 terus ingt harijadi hg...yer la..tarikh 6 di awalan tuh sama ngan harijadi aku..yakni 6.5..tp tuh la thn je lain2..aku kan thn 1991..hahahah...ko lak 1981..hhaha gelak lagi..atas keperasanan diri ini..

harapan aku moga hg akan berjaya..dipanjangkan umur..happy sokmo..menjadi mama,isteri dn pekerja yg terbaik ...

Fyi..zidah adalah salah seorang sahabatku di UiTM Jengka Pahang, and one of top bloggers..(kan zidah kan..)
HAPPY BESDAY SAHABATKU..

9 comments:

..nOj.. said...

mane ko dpt gambar ni pjot? ni dah mcm rupe zidah bertudung labuh plak. aneh betul

..nOj.. said...

eh lupa plak. hepi besday zidah. semoga panjang umur dan murah rezeki ye

Mama AqiL said...

hepi besday ziedah..semoga dimurahkan rezeki dan dipanjang umur serta bahagia selalu disamping keluarga tersayang...

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

epi besday..

~aSHa~ said...

ehehehehe
terima kasih pijot..ingat kat aku selalu...aku ni saje gatai2 merajuk...takde keje dah kot aku arini...ahahahaa...

aniwei tenkiu beri much..i lebiu...

eh yg top bloggers tu tak bape nak kena lagi ar...ehehehee

.:fyzz:. said...

Nojah: tah bila aku kidnap foto nih tah.heheh..ha ah la kan..ala2 muslimah sejati..aneh tp benar..

.:fyzz:. said...

MamaAqil: tuh la moga zidah dimurahkan rezeki berbahgia di harijadinya kan..eh nurul aini pun hari nih gak kan besday dia..

.:fyzz:. said...

izan: epi besday je..jidah rekues nak adiah dri ang izan..heheh

.:fyzz:. said...

asha: entry hg ala2 merajuk tuh.sajek je kan..hahah.aku pun mmg niat dr awallah dondang lagi nak wat entry wish besday kt ang tau..ok la ..coming soon hg akan jadi top bloggers cam kwn kita missgeli tuh..:P