Thursday, October 21, 2010

GOOD BYE


Bos saya..En Ahmad Rakhli bin Hassan..(di tengah) di apit oleh dua timbalannya..Hj Rashid dn Kak ani (yg suka belanja saya makan..)

gOOD BYe My bos...

Minggu depan adalah minggu terakhir bos aku bekerja.  BUkan bertukar bukan berpindah..tp BERSARA WAJIB.

To my bos..moga terus sukses dlm kerjaya (beliau adalah penceramah dn harp akan terus aktif)..
Owh ya utk makluman bos aku nih..adalah ayah kepada Akmal rizal rakhli iaitu penyerang bagi skuad bola sepak Kelantan...ha kenal tak?

start jadi PA my bos since 2005 (MARA Penang)
2006 hingga la skang nih..(kira dh 5 thn lebih la kan..)

emm pasni dtg bos baru..tp tatau la sempat ke idak ..yer la aku kan dh nak cuti bersalin kan..

13 comments:

..nOj.. said...

gudbai. wei bersara 58 ke 56 taun ni. nmpk muda je bos ko ni weh

.:fyzz:. said...

noj: bos aku msih muda..baru 34 thn wey..taktau saipa dier nak sara awal..hehhe
tak la dier dh 58 thn la..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ciK mOt ♥●•٠·˙ said...

kim salam kat anak dia nohh

lin_cute said...

ooo sama ler cam aku...tapi bos skarang ni aku jaga bos yang baru.....tapi ok gak.....byk mulut.....aku yg dulu pendiam terus jadi peramah....
Pjot...due date ko bila ....dah nak delivered ker..?

.:fyzz:. said...

cik mot: insyallah..tapi anak dia dok kelate la nih..akmal rizal nih baya kita tau..anak tiga dh..

.:fyzz:. said...

Lin_cute: wey lama nya hg tak muncul di arena blog..pahabaq..?
insyallah aku due 11 nov nih..doakan aku n baby selmat yer..
peramah.aku ingtkan pemarah bos hg tadi..oo ko dpt bos baru la skang nih..yer .aku nih tak dengar desas desus lgi sapa bos baru ku..

Cik Kiah said...

yeker kak...da tu nnt sapa ganti kak?

.:fyzz:. said...

Cik kiah: emm tatau la sapa lagi yg ganti..lom dpt dipastikan lagi..emm..

~aSHa~ said...

aku dah merasa 5 bos spjg perkhidmatn..bos aku seme nye setahun atau 2 tahun je berkhidmat naik pangkat..

aku rasa aku telah membuatkan bos aku nampak cemerlang la...ehehhehe cepat tu naik pangkat cepat...dlm tmph 1-2 taun je

~aSHa~ said...

aku dah merasa 5 bos spjg perkhidmatn..bos aku seme nye setahun atau 2 tahun je berkhidmat naik pangkat..

aku rasa aku telah membuatkan bos aku nampak cemerlang la...ehehhehe cepat tu naik pangkat cepat...dlm tmph 1-2 taun je

.:fyzz:. said...

asha: wah 5 bos dh..kalah la aku..aku bru 4 bos sepanjang berkhidmat dari thn 2003...

ceee...tuh la tuh aku rasa aura hg la..bos hg cept je naik pangkat..hehe..bagus2..

shi3la said...

wahh selalulah dapat jumper akmal rizal erk..besnyerrr...hahaha

salam kenal yer..

.:fyzz:. said...

shi3la: emm kdng2 ja..kalau ada jamuan raya ke..kalau akmal dtg ofis ke..jumpa la..

ok salam kenal jugak dari saya..