Tuesday, September 27, 2011

MASALAH TELAH SELESAI

Mungkin aku ni jenis kuat memikir..ataupun too perfectionist ..entahlah..tp kan kalau bab2 merancang aku mmg cekap(cewah bukan nak puji diri sendiri heheh) tp aku mmg ada planner not only for my daily tasks kt office tp jugak melibatkan perancangan Keluarga (bajet kewangan, barang2 yg nak dibeli,hal persekolahan anak dll)...

Masalah yg telah selesai yg aku maksudkan ..alhamdulillah aku dpt pergi kursus dengan membawa baby aku sama...syukur sesangt..sbb aku dh buat kajian ..kemarin lambat lepa aku tinggal dia kt umah(aku pun nakai..pi sembunyi celah2 pintu heheh.kelam kelibut merangkak cari aku.... ..nih kan pulak nk tinggai dia berhari2 bermalam2..tak sanggup mama...

Approach yg aku gunakan adalah..aku akan hantar anak aku di Taska Pesona Bestari (nursery yg berdekatan dgn pusat latihan MARA ..syukur alhamduliilah...lega rasanya dpt dekat dengan anak...RM60 utk 3 hari..ok la kan..berpatutan...duit bukan la jadi keutamaan yg pentng dpt sama2 ngan baby tersayang..dpt tido peluk dia...

Sayangku....
So dh settle problem..so minggu depan aku akan ke Penang...KURSUS...:P

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

dah nak setahun dah safiiy kan...besar dah anak bujang hang

.:fyzz:. said...

cikmot:tak sangka kan zan..cept tui masa berlalu..:P

Lelaki Ini said...

dapat bawak anak jugak akhirnya!
good2!

~aSHa~ said...

demi anak...kita usahakan jugak kan...harap anak kita pun gitu bila besar nanti...

.:fyzz:. said...

asha:insyallah zidah..kita doakan lah anak2 kita sedar pengorbanan kita kan..

Hanim said...

akhirnya ada jln penyelesaian...mmg sedih nak tinggal ank2 kan...

.:fyzz:. said...

Hanim: syukur kak..dh bincang ngan hubby..ting tong ting tong..ada gak jalan..Alhamdulilah