Wednesday, November 16, 2011

MAAFKAN AKU...

Maafkan aku ya kengkawan blogger yg aku letakkan link kt bawah nih...cam nih citernya..ringkas ,pendek dan padat..aku tak leh msuk link derang..seriously...uwaaa why..why....


http://wahidayatulaswa.blogspot.com/
To Muna..sowey nok...aku tatau saipa dh beberapa hari aku tak leh masuk link ko...iya la..ko dtg kedah nnti nok.kita jmpa yer...hrp2 la leh masuk link ko...

http://cikgeligeli.blogspot.com/
Nogha..rakan belajar di uitm dulun2...missgeli.aku pun kenot enter ur blog..rasanya terlebih femes blog ko nogha..tuh la kena block....so sad hokey.

http://zakreiz7678.blogspot.com/
Kak izma..kawan masa kt MARA HQ, KL dulu..pun tak leh masuk..:(

http://lippie-lippie.blogspot.com/
My virtual fwen di arena blog..entah la..tak leh gak masuk...:(

So kesimpulannya..blog2 di atas mmg tak leh masuk link derang..kalau leh masuk pun leh tgk entry tajuk ja..nak komen, nk baca tak bleh..why..aku pun tatau sebab musabab...

Harp2 kejadian nih tak lama....

8 comments:

*Miss Geli^ said...

aik..aku bukan blog gersang atau belog gay...takkan tak bleh masuk...

opis blok ke?

.:fyzz:. said...

Missgeli: entah la nowamiyabi..sbb apa jadi cenggini..aku sedih nok...tak leh aku meliht cerita2 sensasi ko nogha...tah opis blok kot..tp blog izan, jibah semua leh lak..konpius ar...

~aSHa~ said...

aku pun ada beberapa blog tak leh masuk...leh nampak header je..pelik tul..lepas tu tak nampak entry..heran tul....tapi try kat komputer boleh..kalo kat laptop cannot..

fiza said...

Blogspot tengah sengal kot ☺☺

Jom Baca:

Wordless Wednesday #8: Hobi Saya....

DOA SUPAYA SUAMI SETIA HINGGA KE AKHIR HAYATNYA

.:fyzz:. said...

asha:betui2 jidah..aku pun jadi cam hg..dpt baca header ja...ish heran la wey...

.:fyzz:. said...

fiza: oo saya rasa cam tuh gak..blogspot mengalami kesengalan..ok saya masuk baca.....

♥cikmOt♥ said...

gimana dengan blog aku plak???

.:fyzz:. said...

cikmot:blog hg hokey ja..aku dok mengomen macm2 tuh ..leh la plak..