Tuesday, November 01, 2011

SONGKET UNGU..

Image from Mr Google


Aku telah hadiahkan diriku sendiri dengan sepasang songket berwarna ungu..spt foto di atas..eh yg aku punya cantik skit lagi kot...heheh..tak salahkan hadiahkan utk diri sendiri..aku mmg selalu hadiahkan barang2 utk diriku..cam tuh la caranya menghargai dan memanjakan diri..

Ok ..actually aku plan beli songket fefel nih nak wat baju Raya Haji katanya la..tp tatau la nak kata tak terbuat2 pun..malas la pulak nak pi kt tailor..hmm so songket nih masih lagi dalam 'peraman' aku jua...

Raya Haji...emm ntah la baju raya pun tak beli pun lgi..maybe aku beli utk anak2 ja..Sufiya dan ada...Safiiy ja lom ada..tp tuh la dh la gaji jauh lagi..gaji bulan nih dh menyurut spt air pasang surut dh...kekdahnya ..kena la jimat dan cermat tui tak...

Pepun...tak sangka kan hari nih dh bulan 11...em kenot belif la..sat ja masa berlalu....pepun..teruskan hari2 anda ngan aktiviti yang berpaedah...take care..love u ols..

10 comments:

fiza said...

Pakai baju raya lame jer utk raya haji nih. Kejap jer kan dah nak masuk hujung tahun.

iduraz said...

kita takde pon baju raya haji..hehhe...btw, cantik songket itu..mesti mahaii

Hanim said...

cantik..kalau tak sempat buat baju raya haji blh buat baju sambut tahun baru..hehehehe..beli kat mana?

.:fyzz:. said...

fiza:hmm sya pun dok ingt gitu la..tuh la sat ja rasa..dh nk hbs 2011

.:fyzz:. said...

iduraz: tak la mahai sgt...saya pun tak smpt dh nak wat baju raya haji..tp tgk la beli yg ready made je kot..:)

.:fyzz:. said...

Hanim: ha ah.tui gak..leh wat smbut new year 2o12..hehe..kalau ada function ka..

♥cikmOt♥ said...

eh raya ahad ni kan...cam tak caya jek...huhuhu

.:fyzz:. said...

cikmot: tuh la...lagi 3 hari ja wey...hmm ..

umilia said...

aku tak pk sgt psl bj ry aji ni..sbb tak blk kg pun..watpe nak melaram..sob..sob..dok pk nak msk ape utk ry aji ni..adeh..

.:fyzz:. said...

umilia: hmm hg wat nasi impit ka ngan soto ok gak..ooo hg tak lik kg ka..ciannya...takpa lia..raya la kt putrajaya ngan somi n anak2 pastu wak depa jalan umah izan ka...takpa aih...janji raya..gi pun raya haji ..cuti jap ja..