Monday, December 12, 2011

PERANCANGAN 2012

Askum hi semua..selamat pagi...apa kabar hari nih?

semoga kita akan terus gembira dan ceria..walaupun dua tiga hari nih aku menghadapi sedikit kekusutan yg melanda..tp biar lah aku seorang yg mengetahui..tp alhamdulillah..aku dh ok..hidup perlu diteruskan...LIFE GOES ON..

hmm aku nk tanya u ols..camner ngan planner korang utk tahun 2012...dh buat perancangan atau belum..aku nih..emm ntah la..apa yg aku fikirkan..apa yg aku rancangkan..biasanya aku akan tulis lam buku kt umah..tp planner kita tuh akan bertambah dari semasa ke semasa mengiikut keperluan la kan...
antara yg aku dok plan dan pikir2 adalah spt di bawah:-

RUMAH

1) nak tambah porch depan kt tempat parking keta (kena spend lam RM2k gak nih..)
2) Cat dinding kt luar...kaler peach..
3) Tanam pokok bunga byk skit (skang pun ada gak pokok2 tp tak byk)...tjuan bagi ceria skit kan
4) Beli katil untuk sufiya...leh tido bilik sendiri dh..besar dh...:)

ANAK-ANAK
1) Sufiya - Masuk darjah 1, nak bagi dia join byk aktiviti ko kurikulum, aktif lam aktiviti spt silat, kumpulan pancaragam..(insyallah)
2) Safiiy - Ajar basic pembelajaran kt dia...

MAMA
1) Thn depan msuk sem 7 di UUM..teruskan pengajian dan keep it up my study..try to get DEAN LIST..(amin)
2) Tambahkan koleksi baju dan tudung, kasut..(heheh..ini wajib)

emm alamak blank...byk lagi kalau ikutkan..nnti la aku tambah lagi..pepun korang lak.apa perancangan..? mesti byk kan..aku nih...takkan la byk nih je kot..ada lagi..tp jadi blur pepagi gini..hheh

4 comments:

JHaZKiTaRo said...

all the best with all the plans ye.. anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

MaryaYusof said...

Plan awal tahun mmg wajib especially bab financial...klau x mmg burst...hehehe

♥cikmOt♥ said...

banyak perancangan aku tuk tahun depan ni...perancangan dari tahun ni bawa ke tahun depan...hahaha

.:fyzz:. said...

cikmot: ha la kan..byk yg tak leh laksanakn thn 2011..akibat kebersalinan baby iris..tkpa carry forward to 2012