Sunday, December 11, 2011

SUFIYA ADRIYANA

Aku rasa aku tak letak lagi foto nih kt lam blog aku nih..em..lupa la...byk sngt foto...nih foto akhir tahun sufiya...amik kt sekolah...kira gambar graduasi versi studio la kan....then foto nih berukuran 8r..kira besar la gak...and foto ini telah selamat dipotretkan di ruangan kt dinding umahku beserta foto2 yg len..

Hmm msti jadi kenangan manis buat pia kan...gambar konvokesyen la katakan...alhamdulillah pia dh tamat belajar di AnNajjah dengan jayanya...

Skang time cuti..pia tak berjimba2 di kampung..walaupun mak aku request nak jaga pia..tp aku hantar dia kt Taska adik dia..cwngan AlHadhah AnNajjah gak...kira tak la pack sgt jadual tp pia leh bermain sambil belajar..tp time petang ada kelas Iqra and dia sembahyang semua la...Yuran bayaran bulan RM180

Ok la..dh la citer utk hari nih..sakit kepala..byk pikir...huhu..perancangan 2012...korang msti dh ada wishlist and perancangan masing2 kan..aku ntah la masih lam pra perancangan kot..

4 comments:

zaidah said...

memang banyak perancangan...tak tahulah bleh tertunai atau tidak...

.:fyzz:. said...

zaidah: betul2..kena list kan apa perancangan kita tuh kan..

MaryaYusof said...

Seronok kan tgk anak 'konvo'... berbaloi2...

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: mmg marya..rasa syahdu and happy sngt...:)