Wednesday, December 21, 2011

SUATU HARI DI HARIJADI SAFIIY

Salam semua...
Lately so bz la ngan tugasan hakiki di pejabat...so tired, nak update blog pun tak berkesempatan...tp nak wat camna itu semua tugas yg perlu dipikul dan dilaksanakan.
Owh ya ..besday anak bujang kesayangan aku Safiiy Ammar 9 Nov 2011 last month kan..aku ada gak la wat celebration skit kt dia kt nursery...ala kecik2 ja...tp tuh la..hari nih baru la leh upload gambar kt sini..tuh pun ingt nak wat sebagai kenangan..aku nih ada penyakit M skit la bab2 nak transfer gambar ke pc..malas ..:(

Meh adik kita potong kek.smbil nyanyi.."happy besday to you..happy besday to you..

muahsss..from mama..

Kek Spongebox...spongebox square pant...

 Goodies bag
Sebelum birthday party...my boy zzzzzz..dulu...tp tido ngan macho.ngan jeans ala2 rockers.hehe

Kak pia dalam usaha memaksa adik ambik gambar ngan dia...

adam da montel ngan safiiy ammar..horey!!!

pepun..safiiy ammar sngt enjoy on that day...tp kurang mengerti lagi la..hehe.maklumlah baru setahun..yg pasti dia senyum, gelak2 ..suka2 dan potong kek ngan bantunan mama..hehe.  Apapun mama doakan kebaikan pada anak mama..safiiy ammar.moga jadi anak yg soleh..anak yg bijak..dan yg terbaik buat mama..love you my handsome boy

11 comments:

♥cikmOt♥ said...

aler abang ammar yang macho,...hehehe...

aLoNg@Na said...

dh besar anak bujang ko ek...sedar2 dh bujang dh dia...dh rock2 gitu..mg ammar sts dikurniakan kshtn yg baik,jdi anak yg soleh ye nak.......makin hensem dah dia besides kakak pia yg semakin ayu ala2 mama dia tu...

.:fyzz:. said...

cikmot: heheh..macho boy kan..:)

.:fyzz:. said...

along@Na: tq aunty along...aku pun tak sngka..dh besaq dh dia..membesar di depan mata..tp gigi baru ada sebatang..heheh..

~aSHa~ said...

pejam celik pejam celik je skrg ni..dah besar dah anak2 kita...tak sangka kan..kita dah beranak pinak...ahahaha

.:fyzz:. said...

asha: hmm betui jidah..kita pun dh 30 thn dh..anak2 pun dh besar ..syukur sngt kita dikurniakan zuriat yng menjadi penyeri hidup kita..mereka la harta dan permata plg berharga di dunia..

MaryaYusof said...

Happy Birthday Safiiy!Barakallahufik dear~

Semoga menjadi anak yg soleh dunia & akhirat, ni doa dr aunty...

Fyzz...bile nak tambah bb lagi ;p

.:fyzz:. said...

Marya Yusof: Tq aunty marya..on behalf safiiy..

marya insyallah..saya mmg nak ramai anak :)

Anuar said...

nak ramai anak ka ....

.:fyzz:. said...

Anuar@my hubby:insyallah..kalau dimurahkan rezeki..sonok pa anak ramai:)

Anuar said...

ha ok2... :))