Sunday, December 18, 2011

SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN KE-7

saat indah bergelar 'raja sehari' fyzz & nuar


Pada usia kami 24 tahun...bersama cahayamata permata kami..Sufiya Adriyana..puteri kesayangan

7 tahun berlalu...Nuar, Fyzz Safiiy and Sufiya...keluarga kecilku..yg aku sayangi ..

Salam semua..apa khabar hari ini..Ahad telah menjelma..dan hari nih 18 Dec 2011...hari ini aku bekerja...tp rasa sngt penat sbb minggu nih pack sngt jadual aku..sbb dua hari aku berkampung di UUM..sbb ada kelas dan MIdsem exam..so far alhamdulilah.ok la..insyallah boleh la buat..

entry nih khas aku nak wish to me and my hubby HAPPY ANNIVERSARY YANG KE 7 TAHUN (2004-2011)..

pagi2 tadi aku dpat sms dari suami...ucapan Selamat Ulangtahun Perkahwinan Jubli Emas kita, moga kekal selamanya...amin.....lawak la sms tuh..seolah2 dh 50 thn perkahwinan kami..tq kepada suami tersayang yg ingat hari ulangtahun perkahwinan kami..

Tak sangka dh 7 tahun sudah berlalu..anak pun dh dua orang...ada rezeki tambah lagi anak..anak kan harta paling berharga dan ternilai dengan wang ringgit ..tui tak..

7 tahun bukan lah jangka waktu yg pendek...tuh tak tambah masa bercintan cintun lagi..kalau plus minus dh 12 thn aku kenali suami...apapun aku sebagai isteri mendoakan kebahagian kami dunia akhirat..AMIN

13 comments:

Anuar said...

Rajin betui la.. hehe .. Abang doakan Allah pelihara rumah tangga kita dengan kebaikan jauhi dari bala dan bahagia sehingga akhir hayat dunia akhirat Aminnn ...

.:fyzz:. said...

Anuar@my hubby: msti la rajin..:) insyallah..amin..semoga Allah rahmaati rumahtangga kita .AMIN

MaryaYusof said...

Happy 7th Anniversary...Barakallahulakuma~

Bolehlah tambah bb lg Fyzz..hehehe... Hb u hensemla, U pun gorjes sgt... Wish uoll live happily ever after ;)

~aSHa~ said...

semoga keluarga bahagia dan diberkati...oleh Nya...semoga anak2 menjadi anak2 yg soleh dan solehah...

kalo jubli emas kena dpt emas la kan..ehehee

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: terima kasih byk2..amin ..insyallah doakan kebahgian kami..hingga ke akhir hayat..

p/s:marya pun cantik manis orngnya..:)

.:fyzz:. said...

asha: amin..amin ..insyallah..moga anak2 kami menjadi anak yg soleh dan solehah ..

ya betui tuh...patt dapat poh kong ke..habib ke kan..hehe:)
tak kisah la dpt hadiah atau tak yg penting..kasih sayang yg dicurahkan..ewah..

Cik Kiah said...

Akk ku cayangggg! slamat ulang tahun babe! semoga akk n hubby serta anak2 bahagia hingga akhir hayat.. heee

.:fyzz:. said...

Cik Kiah: Yer adik ku sayang...tq so much..amin..amin..terima kasih atas doa mas itu..

aLoNg@Na said...

epi belated anibeseri la ek jot..mg jodoh uols smpai ke syurga...hepi utk kamu...

.:fyzz:. said...

along@na: insyallah..hingga ke syurga..amin amin yarobbalalamin

Anuar said...

Amin ..

Mama Awin said...

Slm perkenalan & slmt ulangtahun yer..sma la anniversary sya 24dec..7thn gak..Moga berkekalan ke akhir hayat yer..

.:fyzz:. said...

Mama Awin:salam perkenalan...iya ka..sama la bulan dec gak..happy anniversary to awin n hubby..:P