Wednesday, December 28, 2011

TERAPI MELALUI SHOPPING

Salam semua
Hari ini bagi aku hari yg lebih 'hangat' daripada biasa..cewah...walaupun aku dok fokus wat minit Mesyuarat Pengurusan yg agak berbelas muka surat nih.tp aku ttp 'cool' and relax...hehe..owh ya bos cuti hingga end of this year...cam lama tapi dua hari ja..next week he will come back..

Cee korang tgk foto di atas..itu lah gambaran aku masa time break tadi..hehe..tk la gurau ja..mana ada shopping byk pun..aku cuma beli jubah sepsang kaler grey, pastu aksesori skit..tuh ja..then makan2 ngan Kak ida my officemate..pastu window shopping ja la..korang msti suka gak shopping...???msti la kan..sapa tak suka shopping

Aku mmg suka window shopping ni..bgi aku terapi yg baik buat kaum wanita cam aku nih..:) sonok kan bila jalan2 tgk barang2 cantik cam kasut , handbag ,baju..tp nak beli pun kena la 'window' dulu bukan leh serbu beli ja...bagi aku..make sure semua bil2, keta, yuran2 semua settle baru la leh suping2 kan..baru best...Back to zaman single ...masa dok KL dulu..msti la singgah dulu Sogo ,MJ , Jalan Tar...shopping2 and window shopping..dulu tak dak komitmen..duit gaji shoppingggg ja kejanya...tp skang dh berkeluarga dn ada anak2 kena la belanja secara berhemah...kan kan..

8 comments:

♥cikmOt♥ said...

ye ye...tepat sekali...berbelanja biar berhemah...hehehe

fiza said...

Skang ni klo shopping ingat anak2 jer lah. Niat nak shopping utk diri sendiri, tapi terbeli utk anak2 ☺☺

.:fyzz:. said...

cikmot: tui2..kena la ada list brg2 nak beli..at least ada guideline..belanja kena berkemah..:)

.:fyzz:. said...

fiza: betui2.saya sngt setju..mula2 dpt bonus ritu..byk la benda2 beli kt anak2 ..smpai smpai barg sendiri dh lupa..hehe..mmg la apa2 hal kita msti utamakan anak2 kan..

MaryaYusof said...

Betul2x shopping is the best therapy tp terlebih shopping boleh mati oooo...hehehe

~aSHa~ said...

aku mmg suka shopping..tambah2 time stress..ehehe walau beli cekelat 20sen pun rasa bahagia sgt dah....

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: hehe..nama pun kaum hawa kan..tak leh lari dri sifat suka suping...:)

.:fyzz:. said...

asha: hang tuh aku tau la suka suping dari zaman belajar dulu2 lagi..:P..mmg2..asal dpt beli apa2 rasa sgt bhagia kan...