Monday, January 02, 2012

2012 DAH!!

Happy New Year to all my fwens out there...GOOD BYE 2011 ..WELCOME 2012

Emm terlewat sehari..bz la kemarin..aku dok bz wat minit Mesyuarat Pengurusan..hari nih pun sambung wat lagi..huhuhu..berbelas muka surat gak la minit mesyuarat tuh..

Ok back to New year...aku cam biasa ja....kami kt Kedah keja....tak cuti..sbb Kedah amik 1 Muharram yang New year Tahun Islam..takpa la kan...

Emm byk kenangan 2011...pahit manis..suka duka menjadi rencah kehidupan kita...semua itu menjadi satu cabaran, panduan dan kenangan untuk dipotretkan menjadi sesuatu yg terpatri utk dijadikan harapan kita pada masa hadapan..acehh berpuitis plak kan..

Pastinya 2012 ini akan ada satu lagi SEJARAH PENTING buat aku ...tp nnti2 la aku sharekan...:)

ok ..nk back to my work..nk siapkan minit mesy daaa..esok aku nak cuti ngan husband..sufiya akan melangkah ke darjah 1...besaq dh anak dara aku tuh...:P

4 comments:

MaryaYusof said...

Ape SEJARAH PENTING tu? Wah,can't wait to know...! :)

.:fyzz:. said...

MARYaYusof: coming soon fyzz gitau..:) a moment to remember in my life

~aSHa~ said...

aku next year merasa la anta anak ke sekolah plak....ehehe goner la yerk..




---------
sebamed tu tuk mandian yg botol kecik tu dlm RM17

.:fyzz:. said...

Asha: iya la kan danish dh masuk dajah 1 next year..guatu la zidah...depa dh besa sekul..tp yg best tgk serba putih je la..:)

oo mahai gak noh..