Tuesday, October 30, 2012

Bila ingin berkata-kata..tp lidah kelu tak terkata...dan peraduan Teka Teki..

Salam ceria semua... Hari nih Hari Korporat..apa yg korporat..aku la tuh..dn kawan2 seangkatan MARA seluruh Malaysia..kena pakai baju korporat..seriously aku tak baper nk suka..kalau sapa pasan aku penah dh letakkan foto aku kai baju korporat kt entry sebelum nih..bukan apa..rasa tak selesa la..kaler aku kurang berkenaan..eh melalut ke mana hala dh nih kan..hehe btw..tajuk di atas tak ada kena mengena pun...heheh..owh ya..Raya haji baru2 nih...alhamdulilah majlis akikah anak2 aku berjalan lancar..syukur pada Allah swt...yg pasti mak, ayah dan hubby aku adalah orang kuat di sebalik perjalanan majlis berkenaan..tq so much... Raya haji..cam biasalah..pagi raya of kos..aku akan beraya di umah mak aku di kg..yg 20 minit ja dari umah aku..then...lepas makan2 beraya..lepak ngan adik badik aku baru la ..as usual pergi ke umah MIL yg terletak 1/2 jam dari umah mak aku...ala kami nih pi mai pi mai tang tu ja......then petang lak...setelah beberapa jam lepak2 kt umah MIL..kami sefamily pi umah kawan baik aku aini ..dier wat korban.....baru la jumpa nasi..huhuhu..sebelum tuh umah mak aku n umah mil..wat laksa.....apa kan daya..aku hanya mampu jamu mata..maklumlah la ..aku kan msih berpantang makan laksa..(dh la peberet aku tuh ) emm cuti raya haji..4 hari..kisahnya kemarin ingt nk cuti..tp dh hubby ada majlis korban peringkat jabatan dia..21 ekoq lembu dikorbankan kata...byk kan....so aku pun mai la keja..tp yer la kan mood raya masih lagi terasa even raya haji dooo...mabuk lembu lagi..hehehe.. k la..nk sambung wat keja...aku sebenarnya geram tau..(nih aku update guna pc besa2 je..kadgn2 aku dok tension gak..bila nk update guna hp pintar yg kurang pintar tu...bila nk upload gambr jadi mengong..tak leh..kdgn2 boleh..ikut mood hp tak pintar tuh la..geram tau tak.. dh la..dh la mereben byk dh nih..abaikan tajuk di atas yg mengatakan aku tak berkata2...huhuhu.. foto di bawah adik aku Mila dan my beloved boy Safiiy ammar yg bakal menginjak dua tahun 9 nov nih..(owh ya..ada entry before nih kan..yg mila nk beli keta Persona or Myvi kan..akhirnya keta yg dipilih ialah....sila teka..sapa teka betui saya bagi hadiah...sungguh nih...kepada peneka pertama saja yer..... P/S: DIMAKLUMKAN KETA YG PILIH OLEH MY SIS BUKAN PERSONA ATAU MYVI...THE OTHERS CAR...ceee teka....tq tq.. Hadiahnya ialah.... KeyChain Negeri Kedah & keronsang...

8 comments:

izan mama mia said...

myvi...

♥cikmOt♥ said...

persona...

♥cikmOt♥ said...

klu tak bagi...alahaii...

inspira la kut...

fiza said...

Alza..bagilah klu ☺☺

izan mama mia said...

proton saga bml

chenta dan cermin hati said...

Proton Preve atau Toyota Yaris

zila said...

Viva??

Cik Kiah said...

apasal buley tak pasan contest ni.. ish2...