Wednesday, October 24, 2012

SALAM AIDILADHA & JEMPUTAN AKIKAH ANAK2 KU

credit to google image:- Salam Ceria semua.. Insyallah hari ini adalah hari terakhir aku bekerja sebelum menyambut Aidiladha...kira cuti raya haji aku 5 hari la.. aku mohon cuti extra dua hari..then yg tiga hari tuh mmg dpt kan.. start esok 25hb Okt hingga 29 Okt aku bercuti...hmm gipun cuti tahunan aku ada lagi 20 hari wey..manyak kan..heheh..takpa aku leh wak ke GCR dn carry forward la ke next year..kan kan Ok...tuh bab cuti raya haji kan...yang bab keduanya..aku nak menjemput la pada semua rakan2 blogger yg mengenali aku di alam maya..dan juga pada rakan2 lama di Uitm dulu datang ke rumah aku (kt kampung) kerana aku sekeluarga akan mengadakan majlis akikah SUFI AMIRA DAN SAFIIY AMMAR..sperti ketetapan di bawah:- MAJLIS AKIKAH SUFI & SAFIIY TARIKH : 27 OKTOBER 2012 TEMPAT: KG PERMATANG LIMAU LANGGAR, ALOR SETAR , KEDAH MASA : 1:00 TGHARI HINGGA 5 PETANG kepada kengkawan yg berkesempatan sila la hadir ya..terima kasih... p/s: Safiiy ammar dh wat dah satu bahagian masa Raya Korban last year..yg nih satu bahagian lagi share ngan adik dier sufi amira..

10 comments:

wahida said...

selamat hari raya nok...

bestnya cuti ko banyak lagi...jeles mak jemah...

Tihara said...

as salam


sonot nye kalo dekat leh gi terjah :)

Cik Kiah said...

kak, mas ingatkan majlis nikah nanti.hahahaha...semoga segalanya lancar.. akak nnt tangkap la gamba satu famili, sebab nak tengok proses tumbesaran anak2 akak.. hehehe... salam aidiladha! =)

.:fyzz:. said...

Wahida:selmt hari raya gaks kt hang nok..:-)

.:fyzz:. said...

Tihara:ye la kan...pepun slmat hari raya

.:fyzz:. said...

Cik kiah: hmm nikah?akikah..hehe...tu ar insyallah foto raya esok k.fyzz amk yer

Ieda Zakaria said...

Selamat Hari raya Fiza...

Rumah ieda kat kampung pun ada buat kenduri akikah jgk..hari yg sama dengan fiza majlis..so maaf la x dapat nk hadir..nywat tq jemput..

LYAfrina said...

salam aidiladha fyzz...

klo dkt msti lya pegi kalo xde ape2... ni jauh beribu batu..hnya doakan moga majlis bjln lancar..

.:fyzz:. said...

Ieda zakaria:ya ka..xpala nk wt camna kn..btw selmat hari raya aidiladha

.:fyzz:. said...

Lyafrina:hola kn...jauh xpa..tp iktan kita di alam maya ttp dekt di hati