Sunday, October 14, 2012

HAPPY BIRTHDAY SUFIYA ..yg ke 7 thn..

Salam Ceria semua..
*************galeri sufiya**************** Kalau 7 tahun dahulu..tepat 11.14 pagi bersamaan 14 Oktober 2012 tatkala usiaku 24 tahun..aku menimang cahayamata pertamaku sufiya... Seakan tak percaya..masa berlalu begitu pantas..puteri yg aku peluk,cium dan menjadi temankan ku tak kira masa dan ketika telah menjengah usia 7 tahun hari ini.. Ungkapan pertamaku buat sufiya..selamat hari lahir sayang mama..dan kuhadiahkan sebuah ciuman buat dia...ketika sujud pada Nya..aku mohon pada Allah swt..moga dipancarkan Nur kepada sufiya supaya menjadi anak yg solehah anak yg bijak dan menjadi kebanggaan ku... Tiada apa permintaan istimewa dari sufiya..cuma..meminta kek Princess katanya..insyallah tengahari nnti akan cuba ku tunaikan...katanya lagi nk makan dengan kawan2 kt nursery@transit petang nnti..mmg aku dh plan nk wat birthday party..tp ditangguhkan ke ahad depan..sbb ada sorang dua lagi rakan nursery yg nak join..takpala kan.. Emm aku hadiahkan sufiya music box dan sebuah frame gambar..walaupun hadiah biasa..tp bermakna dan ikhlas buat sufiya.. Lima tahun sufiya menjadi 'sahabat' karibku..sebelum adik2 muncul..satu jangkamasa yg panjang bukan..mmg petah saja mulut aku kalau berbicara hal sufiya..sbb dialah permata pertamaku...kesayanganku... Selamat hari lahir sayang...mama sayang sufiya sngat...i love you

10 comments:

Cik Kiah said...

sweetnye die kak... da besau anak dara akak...

izan mama mia said...

heppy besday sufiya...

wah mak dia dah kembali slim..hiihhi

ibu MZW @ farah idayu said...

hepi besday kakak sufiyya =)

mummY daniSha said...

hepi besday...dah besar dah anak fyzz...menten je fyzz even baru pas bersalin kan =)

~aSHa~ said...

hepi besday sufiya sayang..semoga menjadi anak yg solehah dan kebanggaan mama ye

♥cikmOt♥ said...

hepi besday kak pia...
memang dah jadi anak dara sunti dah ni

fiza said...

Selamat hari lahir Sufiya.

NuR IzZaTi said...

hpy bzday sufiya ^__^

wahida said...

hepi beday sufiya...comelnya dia...

semoga jadi anak yg solehah ye sayang...

Marya Yusof said...

As salam Fyzz,

Terharu pulak Marya baca... Lama juga Fyzz menunggu utk dpt anak yg seterusnya kan... Tapi Alhamdullillah skrg dah ada 3 org... :) Keluarga dah semakin besar :)

Happy birthday Sufiya! Auntie ameen kan semua doa mama Fyzz :)

Fyzz,ada FB tak? Kalau ade nnt add Marya ye >>>http://www.facebook.com/marya.yusof

Nanti bolehlah Marya tunjukkan harga, size & design yg ada :))