Thursday, October 11, 2012

Yey..Sofa baru..(tp lom smpai lagi)

Salam..lately..aku bagaikan sepi tanpa kata-kata..entahla munkin ketandusan idea atau kesibukan yg melanda diri..yala...cerita byk berkisar benda yg sama..karier,kerjaya,pendidikan..em dn of course perihal anak-ank..tak mcm org len. .Best je..ada yg pegi melancong la..itu ini la...best sgt..aku pn tingin gak..tp tak dpt dipenhi buat masa nih..mklumla anak baru 4 bulan...tecik lagi..nk wak jalan2 pun .phm2 je la kan..takpa2..sabaq sat noh.. owh ya....nk citer skit..besalah orang pompuan suka share2 kan..aku baru je booking sofa baru..alahai bestnya..tak sabar menanti penghantarannya..actually..kalau amik sedia ada mmg leh dpt..tapi aku nih kekadang tuh bila mai peel cerewet skit..aku demanding skit..kali nih aku order yg len skit..sbb aku nk kaler n style yg aku hendak...emm so kena la sabar skit...harga pun ala2 leh tahan la..takpa kan..tahan lama..sofa yg ada skang nih yg L Shape ...tp yg aku order model 1,2, 3..kebetulan mmg ada ruang kt hall umah aku utk letak lagi..bukan takat sofa aku order tp sekali rak tv n coffee table..alang2 menyeluk pekasam kan..hehe emm dah la..byk lak celoteh..maklumlah lama dh tak update blog..aku nih kalau guna hp mmg ala2 lembabsss..skit hhuhu..owh ya..aku mmg blogwalking kt blog kawan2..ada yg sempat say hi..ada yg tidak..aku mmg kena adjust masa betul2 since ada baby n beranak 3 nih..huhuh..penat woooo... k la...nk smbung keja.. o
image dari Incik gugel:

16 comments:

mummY daniSha said...

yelaa..lama fyz x hapdet kan..amboi betul shopping tu hee

~aSHa~ said...

ini yg best kalo duk umah sendiri....tahniah pijot...selamat berdeko dekorasi ye...nti ai terjah rumah u....

.:fyzz:. said...

mummydanisha: ho la..lama kan ...konon2 bz la..hehe

.:fyzz:. said...

asha: ala..besa2 ja zidah..eh hg mmg.bila nak mai jenjalan umah aku tah...izan, ejan dh smpai dh..

``~Masliza Ali ~`` said...

wah... syioknya mendekorasi rumah..anak baru, perobot pun baru gak.... :)

Marya Yusof said...

As salam Fyzz,

Hola! Como estas?

Wow! Cantiknye sofa tu... Sukalah! Fyzz, Marya plan nak jual Alpaca Rugs... Still remember? Agak2 berminat tak kalau nak serasikan dgn sofa tu...Lebih nampak exclusive ;))

@lfidah @dim said...

hi fyzz

lama betul tak apdate blog..pas nie selalu update tau..:D

.:fyzz:. said...

MaslizaAli: ha ah kan..kebetulan :)

.:fyzz:. said...

maryaYusof: salam marya...
alahai tak baper ingt la ..kena recall balik nih..tp sound interesting je..:)

.:fyzz:. said...

Ifidah@dim: ya..insyallah..akan cuba update hari2..:)

Nor Salmi said...

Amboi Fyzz dlm sibuk2 tu masih sempat shopping ye..

.:fyzz:. said...

Norsalmi:tak ada la kak...sebenarnya tk plan pn..:)

izan mama mia said...

warna apa tu fyzz

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.. umah saya xda pun sofa.. bkn pa, duk umah sewa mulalah mls nak beli brg... hehhe...

ntah bilalah sy nak ada rezeki duk umah sndiri... xsabar nak deko2 cam org lain.. hihii

.:fyzz:. said...

Izan mamamia:hmmn br ja sampai ptg td..kaler pink cmpur hitam

.:fyzz:. said...

Intanberlian:ala xpa pelan2 beli....dulu masa mula kawin pn..umh sewa x dk sofa...ni dh beli umh rajin la skit deco2 ni