Sunday, July 28, 2013

SUFIYA DAN BILIK TIDURNYA



Sufiya anak dara aku nih mmg jenis pengemas orangnya.tgk bilik tidur dia..kemaskan..emm kalau kereta atau rumah bersepah..msti dia akan bebel kat aku..emm cam sapa tak tau perangai dier..hmm terpandang muka sendiri..hahaha.mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasi..pia mmg very talkative cakap byk..dn very friendly....kdng2 sensitive like me...mudah mengalirkan airmata cam mama dia jugak...

nnti sufi amira dh besar leh kongsi bilik dengan kakak sufiya..bilik pun besar jugak..sonok skit ada teman.tp buat masa skrang sufiya la the only one lam bilik dia...ingt balik aku kecik2 dulu..first time aku tido bilik sndiri masa dajah 3..masa tuh mmg sonok sngt leh hias bilik cara yg kita suka..sebelum tu aku kongsi bilik dengan kakak aku.......

Tp tuh la budak2 kan..mcam2 la yg dia tampal kt dinding..huhu sabaq ja la....

4 comments:

~aSHa~ said...

first time nak asingkan anak tido mesti tak lena kita kan....seriau pun ada....padahal mereka dah besar

.:fyzz:. said...

asha: gitu la kekdahnya..mmg dh besaq..mana la leh himpit2 kita lagi..tp klau tgk citer hantu..si pia nih himpit gak mama dia..heheh..Danish dh tido asing ke

Zefa NorAsmara said...

Bagus sufiya ni tak suka sepah2. Maryam pun rajin kemas bilik.. Tapi rajin juga sepah bilik. Hihi..

Ps: merujuk komen fyzz td, Maryam lahir 2007 umur 6 thn.. :-)

.:fyzz:. said...

Zefa: biasalah budak2 kan..heheh..oo 6 thn..tp nmpak besar cam dh dajh 1 dh...:)