Monday, August 05, 2013

SALAM AIDILFITRI DARI FYZZ & FAMILY

Assalamualaikum wbt

apa habaq semua..masih lagi bersiaran di arena blog hari ini...masih lagi bekerja..masih lagi bertugas seperti biasa..

Sebenarnya aku masih bekerja.ikutkan mmg nak amik cuti direct g pun cuti tahunan aku ada lagi 24 hari maa..byk kan..mmg byk ..ya la cuti tahunan kan 30 hari..so mmg tahun nih tak byk sngt bercuti..kalau pi jenjalan pun amik cuti kapit...

Alhamdulillah persiapan raya 100% complete ...baju raya, tempahan baju raya, kuih2 raya , tukar duit raya..

Aku mula bercuti hari rabu nih..kira sehari sebelum raya aku bercuti ...then lepas raya dua hari lepas raya..total 7 hari ja..aku mmg nk hadkan cuti aku sbb..next week lepas raya..kira dua tiga hari pas raya aku ada exam kt UUM direct cuti tanpa rekod seminggu lak..so mmg tahun nih mood beraya campur nk peksa..awat la UUM wat dekat ngan raya sagt tatau..nk baca buku tah bila..risau mak..dh la jenis ingat2 lupa..mmg kena wat nota bagai kan..emm Ya Allah moga dipermudahkan segalanya..Allah maha mengetahui...tapi perlu usaha dan tawakal baru berjaya kan"


Raya nnti cam biasa kami di rumah kami sendiri..then pagi raya baru gerak ke rumah mak mentua utk solat Aidilfitri dn beraya di sana..then tengahari balik ke rumah mak aku lak..pastu raya umah mak...petang tuh balik umah sndiri lak..hehe..tuh la kan..aku kan dok di kampong sendiri..umah mak n mil pun di satu daerah so as usual la pi mai pi mai tang tu..

Dulu masa dok KL time bujang2 ..tiga tahun gak la ada feel balik beraya..then masa baru kawin..dok Penang..setahun lebih....pastu sejak 2006 pindah balik kampong halaman di alor setar mmg beraya di sini la...

ok lak panjang lak berceloteh..

"DENGAN RENDAH DIRI..AKU INGIN MEMOHON MAAF ..DARI HUJUNG RAMBUT KE HUJUNG KAKI..KEPADA SEMUA RAKAN2 YG MENGENALI DIRI AKU..YG FOLLOW..RAKAN2 UITM ..RAKAN2 BLOGGER DN SEMUA YG MENGENALI AKU..SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN..


16 comments:

Hanim said...

selamat hari raya fiza...maaf zahir dan batin...

.:fyzz:. said...

Hanim: selamt hari raya jugak dari fiza ...jemput la mai umah nnti

~aSHa~ said...

pijot selamat hari raya
berhati2 di jalan raya

wahida said...

selamat hari raya dear...

ampun zahir batin sepanjang kita berkawan di dunia blog ni ye...

.:fyzz:. said...

asha: yer zidah..aku pun nk wish u selamat hari raya..maaf zahir batin ..:)

.:fyzz:. said...

wahida: aku pun sama yer nok..salam lebaran dari aku sekeluarga..hati2 yer di jalan raya..kim slam kt dua boiboi ko yer..:)

Puan Kutu said...

rumah sendiri,rumah mak,rumah mil sekampung senang la pi mai pi mai tang tu..tp sat sgt la rasa raya kan

selamat hari raya Maaf zahir batin buat fyzz sekeluarga

LYAfrina said...

salam aidilfitri buat fyzz n famili
maaf zahir n batin

izan mama mia said...

selamat hari raya fyzz

.:fyzz:. said...

Puan Kutu: selamt hari raya maaf zhir batin..ya betui..pi mai pi mai tang tu..mmg amik masa kejap2 ja raya..pastu jln umah kengkawn n sanak sedara.:)

.:fyzz:. said...

Lyafrina: selamat hari raya maaaf zhir batin jugak buat lya n family

.:fyzz:. said...

izan mama mia: selamat hari raya kak izan..maaf zahir batin

Rose Azadir said...

salam aidilfitri...Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

munna said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin ye....

.:fyzz:. said...

RoseAzadir: salam aidilfitri..ok nnti saya visit k..

.:fyzz:. said...

Munna: salam aidilfitri dari fyzz jugak