Tuesday, February 17, 2009

Meeting...(HOT SPRING Ulu Legong Baling..




12 & 13 Februari hari tuh kan aku pi Meeting..(Mesyuarat Pentadbiran) tempat spt tajuk di atas..alkisahnya aku la Setiausaha Mesyuarat..mmg letih wey..dh tuh..nak pi Baling nih dari ALor Setaq lebih kurang 2 jam..mmg hulu la tempat nih.kira lalu perkampungan orang asli...mmg pure asli la..siap bawak sumpit lagi..yg bestnya sambil meting leh la melihat panorama indah..kat hot spring nih ada beberapa kolam yg leh mandi manda la..kolam nih bukan sebarang kolam tau..tapi kolam air panas.semulajadi ada tahap2 nya la..nak badan melecur korang masuk la yg no 1..gerenti la...yg hitam jadi putih..yg putih jadi hitam hahahah...ok bis citer hal meting kang citer bebanyak pun boring..aku pun mmg boring meeting2 nih ..kan pe kalau meting kat luar aku merindui si manja aku ..sufiya la..rindu wooo..tingai sat ja dh ingt..tuh la malaih nak pi meting kt luar..tapi bos aku kata meting kat luar nih as penghargaan pada staff..katanya...dier takpa la anak2 dh tua2 dh..pepun makasih bos...nih la antara foto2 masa meting hari tuh..malam plak ada ceramah motivasi dari bos aku sendiri.ya la bos aku tuh pakar motivasi gak..sekian warta kali nih...




4 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

pesal ek hampa ni kalu miting bapoknya jauh² kena pi...awat tak wat kat opis ja...ishh...abiskan duit jek...kan kena berjimat cermat sama weii..

.:fyzz:. said...

tahnya bos aku tuh..dier suka jalan2 so nk babitkan kami jugak..so tpaksa rela pi jenjalan sambil meting la jugak...ya la noh..wat kt opis lagi la jimat kos..

Cik Puan Mimi said...

pijot, rasanya kat setiu pun ada hot spring, memang panas giler la air tu, siap bole rebus telur lagik kan..

re: pijot, ni pun pes time dorang naik flight.. emily dah 3 kali, farhan dah 7 kali.. dorang memang dah biasa, tapi tu ler, budak2 mana la suka nak pakai seat belt kan..

.:fyzz:. said...

YA tepat sekali kak mimi..kolam yg plg hot..mmg leh rebus telur...
oowh mmg untung la farhan n emily...em budak2 biasalh naik rimas la bila pakai seat belt...