Thursday, June 11, 2009

Good Mood....


********************my sweety hubby n baby**************************
hmm hari nih mood aku sangat baik...ntah la mungkin happy sebb 1st dah abis dah posa ganti kot..niat hati nak sambung posa lagi hari nih..tapi tak pa la bagi raya la dulu hari nih...owh ya hari nih aku bawak bekal kat ofis..aku wat nasi goreng saja..sbbnya masa masak petang kemarin nasi ada lebih lagi..drpd terbuang..bagi kucing ,menatang makan...baik aku wat nasi grg..tui tak...

2nd..sebb saya good mood..akhirnya projek paper aku yg wat kan aku mual dan melugai telah berjaya aku siapkan..(even not 100% tapi dh 95% siap..syukur alhamdulillah...hmm tuh la aku leh senang lenang ber blog hari nih...

3rd...sbb apa aku mood elok...sebb aku tengok muka anak aku pagi nih...aku tgk muka laki aku malam tadi...hmm tuh la yg wat kan hati aku gumbira...sapa tak happy kan kalau leh tengk muka anak n suami hari2...

munkin tiga sebb nih kot watkan aku happy je hari nih..cam kemarin aku tak dak mood sangt..sbbnya..letih, dok pk projek paper...dn midterm exam, aku rasa nervous gak..yer la ni first trial aku cuba dpatkan degree..aku berdoa sangt supaya dpt 3.00 and above (impian..) that why la semua asgment aku wat sendiri...(kecuali satu asgmt je aku mintak tlong laki aku wat kan..tuh pun poster...ala poster je..bukan apa pun..hehehe (cam aku citer kan before nih la..setelah dipaksa oleh ku..)..tapi yg lain so far aku wat sendiri...rasa puas hati hasil keja kita lakkukan sendiri..cam last month aku gile2 perah otak wat summary journal...akhirnya aku email kat lecturer..alhamdullilah dpt feed back yg baik..."katanya ulasan yg baik" syukur sangat...



setakt nih je kot coretan aku...maklumla aku nak wat keja ofis lak dn tngk2 asgmnt ..akhirnya dh siap dh semuanya..leh la fokus study plak kan...emm..maklumlah minggu nih dn mingu depan bos kan tak dak...(dier masuk balik hari selasa nih..(time tuh lak mesyuarat pengurusan...huh cam biasalah aku la pencatit minit mesy.pengurusan yg sehari suntuk tuh..ok adios...

6 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

belajar rerajin weii

.:fyzz:. said...

izan.tq..tq..doa kalian sentiasa daku nntikan..

~aSHa~ said...

selamat study wei..jgn memain mcm dulu..rakan permainan dulu lain..skrg ko dah dewasa...ehehehe so siswatua..jgn memain ye...

*Miss Geli^ said...

gud mud semalam dapat yer???hahahha

nampak buncit skit hubby yu....gumbira hati ye?

..nOj.. said...

heheheheheheheh gelak gak la

.:fyzz:. said...

zidah: ha la jidah..tanak la main2 cam dulu2 lg, baiklah aku akan belajar bsunguh2...
missgeligeleman: aik camner tau nih..hehe tak la mana ada..tak la..lor nogha hg baru pasan ka...anuar la nih dh benti merokok tuh la badan dier naik..dh dekt 70kg dh..tuh dok sibuk wat sit up tuh...
noj: aloo ko gelak per wey nak tau gak...