Thursday, December 17, 2009

5 Tahun sudah berlalu..(my Anniversary)

*mata bertentang mata, hati terpaut tak terkata..mengikat cinta nan setia*



Anuar & Hafizah melakar impian…

Tak sangka esok 18 Disember 2009 genap 5 tahun perkahwinan aku dengan suami tercinta, anuar. Cepatkan masa berlalu…seikhlas dan sejujur hati aku terdetik pada saat ini …aku Cuma mengharapkan cinta dan ketulusan yg sejati dari insan yg aku cintai dari dulu hingga kini. Malahan tak mengharapkan jua hadiah atau kad ucapan..cukuplah ingatan dari aku dan dia bahawa..18 Disember 2004 adalah detik bermakna aku saat diijabkabulkan dengan seorang insan yang bernama Shuhaiful anuar …

Seperti harapan setiap insan bergelar isteri mahupun suami, adalah keutuhan dan keharmonian rumahtangga yg sejahtera dan bahagia hingga ke akhir hayat. Insyallah.
Ayang sayang abang…abang memahami ayang..sanggup tiap2 tahun raya di umah ayang, kalau beli ikan..selalunya abang yg siangkan (ayg kan elegik akan ikan..hhehe), ..dn banyak lagi perkara yg membuatkan sayang ..sayangkan abang..

My last word …semoga kita akan sempurna bahagia selamanya bersama2 anak kita yg tersayang sufiya adriyana..penyimpul kasih pengikat cinta antara kita berdua..(ada rejeki tambah sorang dua lagi anak kan…:)


(aku kena cepat2 nih..luahan pun tak la panjang cam asgment yg berjela2 kan..Cuma ala2 karangan budak dajah 6 anggerik aja..maklumlah aku tengah kelam kabut menyiapkan asgment nih..(biasalah dh jd tabiat wat keja last minute kan..)fyi malam nih aku ada midsem exam applikasi komputer..then esok n lusa pun ada..huhuh..wish me luck yer kengkawan)

12 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Anniversary Pijot, semoga ikatan perkawinan ini akan kekal selama2nya dan diberkati dunia dan akhirat.. amin

SuZiE said...

epi anniversary kak fiza.. smoga istana cinta yg dibina kekal & bahagia utk selama2nya.. amin..

.:fyzz:. said...

kak mimi: akak thanks sbb blogger pertama yg wish kat fiza..insyallah moga abadi selamanya..amin

suzie: thanks Yang...istana cinta..menarik perkataan nih..mudah-mudahan bahagia dunia akhirat..insyallah..

.:~e'mie~:. said...

selamat hari anniversary pijot..tak sangka ko n anuar dah 5 tahun mendirikan rumah tangga yang begitu bahagia n indah..n ntah berapa tahun ko telah menyayangi dier n dier terlalu menyayangi ko..diharapkan ikatan perkahwinan yang suci itu kekal hingga ke akhir hayat n diberkati dunia n akhirat..amin..untuk aku juga...

.:fyzz:. said...

emie: thanks so much wit a lovely words dari ngko tuh emie..insyallah akan aku pertahankan cinta suci ini hngga ke akhir hayat..(10 thn lebih dh ..emie..)tp tuh la 18hb dec aku ada kelas n midsem kt UUM just ucapkan lam sms ja la..:P

umilia said...

hepi anniversary my frends..smoga ikatan perkahwinan ini akan kekal sehingga akhir hayat korg..smoga mnjdi isteri yg soehah n mithali yek..yg pntg cpt2 tmbh ank lg ye..hehehe..

aLoNg@Na said...

jot,aku dh tcicir jauh dh ni..nk wish gak kt ko..Hepi Anniversary yerk..mg bkekalan hgga ke syurga...

.:fyzz:. said...

umilia a.k.a lia: tima kasih kawan..atas ingtan hg itew..impian aku dn semestinya all mom to be a good mother and a good wifey kan..insyallah..anak tuh of course nk tmbh dh..ikut plan pia 5 thn aku kena tmbh sorang lagi..heheh doa2kan la yer..

along: tahniah along..anda blogger yg ke 5 yg mengomen dn...spt niat pijot nak hadiahkan sumthing kepada person yg ke 5 yg memberi komen..sempena my Gift for my 5th anniversary..btw tq for ur pray..

::Mamalyna:: said...

pijot, sori lambat wish...aku sibuk siapkan fail meja yang meja tak baca...heppi aniveseri...cepatler kasik pia adik....

.:fyzz:. said...

mamalyna aka ejan: walawey tkpa2..aku tau pakat bz hujung2 thn cenggini..heheh awat hg siapkan fail meja ka..biaq meja baca dh la..kita tak yah hahah..btw tq2..tuh la aku pun tak sabaq nak beranak pinak nih..doa2lah wey..moga masin mulut hampa kan..amin..

ida81 said...

happy anniversay ye fize..rupanya same date dgn besday Aiman :-) moga bahagia hingga ke akhir hayat :-)

.:fyzz:. said...

ida: yer ke ida sama ngan besday aiman..kebetulan ..:) tima kasih di atas doa ..:)